Liisa Lappalainen

OVOHarraste_160314_043

Olen Liisa Lappalainen (os. Loikas) ja olen ollut OVOssa aina. 80-luvun äiti-lapsi jumppaajasta kasvoin maailmanmestariksi (Dynamot, joukkuevoimistelu), vuonna 1996 aloittelevasta ohjaajasta valmentajaksi (Ampeerit & Titaanit) sekä kokemuksen kautta kouluttajaksi ja seura-aktiiviksi.

 

Olen kasvatustieteen maisteri ja työskennellyt lastentarhanopettajana sekä henkilöstöhallinnossa suunnittelijana. Teen päivisin töitä Suomen Voimisteluliitossa tavoitteenani lisätä tunti lisää liikuntaa koulupäiviin. Viemme lisää liikettä kouluihin ja päiväkoteihin sekä kehitämme lasten laadukasta voimistelunharrastamista valtakunnallisesti.

 

Tällä hetkellä ohjaan OVOssa taapero-ryhmää sekä lasten voimistelun monilajiryhmää. Lisäksi vedän motoriikka- ja taitotunteja Protonit 08 -joukkueelle ja koordinoin valmentajien Old Star-ryhmää. Toimin myös kouluttajana ja tutor-ohjaajana.

 

OVO on ollut minulle kuin toinen perhe sen perustamisesta asti. Olen saanut roudata välineitä salilta toiselle, nähnyt lasten oppivan ja menestyvän, olen jännittänyt kilpailijana ja valmentajana, olen ommellut ja koristellut pukuja ja saanut onnistumisen tunteita. Olen saanut ystäviä, jaettua kasvatusvastuuta ja onnen kyyneliä. OVO on tuonut arkeeni rutiinia, itsensä voittamista, naurua ja kuuluvuuden tunnetta. Olen ylpeä saadessani olla edelleen ovolainen ja nykyisin myös lapseni käyvät OVOn tunneilla. Minulla on kaksi ihanaa tytärtä ja kuperkeikkoja tehdään olohuoneessamme päivittäin.

 

Parasta lasten voimistelussa on lasten innokkuus, läsnäolo, hulvattomat ideat ja liike. Olen innostunut arjesta lasten urheilun parissa. Se antaa paljon ja haastaa olemaan hereillä koko ajan antennit pystyssä. Luulin 18-vuotiaana olevani jo valmis ohjaaja, kuitenkin nyt 35-vuotiaana huomaan oppivani joka päivä jotain uuttaa. Aika huumaava ajatus! Se minua juuri vie eteenpäin ja pitää kiinni tässä työssä.