OVO_Kesäleiri18_nettisivu_banneri_FINAL

Tervetuloa jumppakesä 2018!

OVOn suositut kesäleirit 6-12 -vuotiaille järjestetään viikoilla 23 ja 24 (ma-pe) sekä 32 (ma-ke) Päivänkehrän koululla (Päivänkehräntie 2, 02210 Espoo). 

Mukaan voi tulla ilman aikaisempaa voimistelutaustaa.

Tänä kesänä leireillä on teemana välinekarnevaalit. Jokaisella leirillä paneudutaan kahteen välineeseen tarkemmin, joista toinen väline kuuluu leirin hintaan ja toisen saa lainaan seuralta leirin ajaksi tai mikäli väline löytyy jo kotoa voi sen tuoda mukana.

Leirillä harjoitellaan voimistelun perustaitoja rennolla ja iloisella otteella. Päiviin sisältyy mm. akrobatiaa, voimistelua eri välineiden kanssa sekä monipuolisia pelejä ja leikkejä sekä sisällä että ulkona. Leirin päätteeksi järjestetään näytös, jossa halukkaat osallistujat esittävät viikon aikana oppimiaan esityksiä ja ohjelmia. 

Toivomuksia saa esittää! Oli toivomus sitten uuden taidon oppiminen, tunneilla käytettävä musiikki tai mikä tahansa, pyydämme kertomaan siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Lasten suusta sanottua aiemmista leiristä:
"Parhaat ohjaajat!"
"Opin paljon hienoja jumppaliikkeitä"
"Kivaa oli omat olympialaiset ja välineleikit"
"Sain uusia kavereita"

Leiri 1: 4.-8.6. (vko 23) Vanne & nauha (nauha sis leirin hintaan)

Leiri 2: 11.-15.6. (vko 24) Naru & pallo (pallo sis leirin hintaan)

Leiri 3: 6-8.8. (vko 32) Keilat & naru (keilat sis leirin hintaan)

Lisätiedot: nuorisopaallikko(at)ovo.fi

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittautuminen kesäkuun leireille päättyy 22.5. ja elokuun leirille 30.7.

Ilmoittautumiset ovat sitovia viikkojen 23 ja 24 leireille 15.5.2018 jälkeen ja viikon 32 leirille 15.7. jälkeen, siihen asti voi peruutuksia tehdä ilman kustannuksia. 15.5.2018/15.7.2018 jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme 20 % leirin hinnasta. Alle viikkoa ennen leiriä peruutetuista ilmoittautumista perimme koko leirin hinnan. Lääkärintodistuksella peruutus veloituksetta.


Ilmoittautuminen/ Registeration

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


Lisäksi uusille jäsenille jäsenmaksu 12 €. Hinta sisältää tapaturmavakuutuksen, päivittäisen lämpimän aterian, leirivälineen ja oman jumppapussin.

Kuvavarmennus*
CAPTCHA Image
Vaihda kuva