Uutiset

Joukkuvoimistelun kisarikas viikonloppu

Viime viikonloppuna kisattiin neljässä kisassa, joista Mustan Kissan Cupista tuotiin kotiin useampi mitali.

Lue lisää

 

22.4.2018 Gergalo ja Arvelo vuolivat kultaa myös sunnuntaina - Kolomainen, Jyrkönen ja Kangas täydensivät menestystä

Rebecca Gergalo oli pitelemätön rytmisen voimistelun toisena kilpailupäivänä Vantaalla. Gergalo voitti kolme välinemestaruutta: vanteessa, pallossa ja keiloissa. Aurora Arvelo voitti nuorissa samoin kolme kultaa.

Lue lisää

 

21.4.2018 Tuplakultaa rytmisen SM-kilpailuissa - Gergalo mestari naisissa, Arvelo nuorissa

Rebecca Gergalo voitti äärimmäisen tiukassa kilpailuissa kultaa ennen Rekolan Raikkaan Jouki Tikkasta, kaksikon erotti lopulta vain 0,350 pistettä. Aurora Arvelon voitto oli nuorissa selkeä ja OVOn menestystä täydensi hienosti Elina Jyrkönen kolmannella sijallaan.

Lue lisää

 

16.4.2018 Voimistelun iloa OVO Starassa

Lauantaina 14.4. Opinmäen koulu täyttyi innokkaista voimistelijoista, kun yli 500 voimistelijaa pääsi esittämään taitojaan yksisarvis teemaiseen OVO Staraan.

Lue lisää

 

15.4.2018 Kokemusta ja onnistumisia Pesarosta

Rebecca Gergalon tuomisina rytmisen voimistelun maailmancupista oli suhteellisen ehjä neliottelu kokonaispistein 58.550 ja sijoitus 18/52.

Lue lisää

 

15.4.2018 OVOn joukkueet nelosia Grazissa, kultamitalit venäläisille

OVO Team teki maailmancupin kauden toisessa osakilpailussa kaksi hyvää suoritusta ja lähennellen palkintopallisijoja sekä alkukilpailussa että finaalissa. OVO Junior Team joutui pettymään onnistuneesta suorituksesta huolimatta laskeneisiin pisteisiinsä ja sen myötä sijoitukseensa, kun jaettu kakkossija vaihtui kitkerään nelossijaan.

Lue lisää

 

14.4.2018 Maailmancupin toinen osakilpailu käynnistyi venäläiskomennossa

OVO Team lähtee nelossijalta hyvistä asemista maailmancupin toisen osakilpailun sunnuntaiseen finaaliin Itävallan Grazissa. Mitalisijoilla ovat venäläisjoukkueet Madonna sekä Expressia ja kolmosena Minetit vain puoli kymmenystä OVO Teamin edellä. OVO Junior Team ja Minetit Junior jakavat kakkossijaa junioreiden Challenge Cupissa.

Lue lisää

 

9.4.2018 Kilpa Teamille hopeaa ja Kilpa Juniorille pronssia Attitude Cupissa

Sunnuntaina voimisteltiin Attitude Cupin mestaruuksista Vantaan Lumossa. OVOsta kilpailuun osallistui viisi kilpasarjan joukkuetta ja päivän saldona oli kaksi mitalia kotiin tuomisiksi.

Lue lisää

 

9.4.2018 Edustusjoukkueet lunastivat EM-paikat, Team Protoneille kultaa

OVO Team ja OVO Junior Team sijoittuivat sarjoissaan toiseksi ensimmäisissä maajoukkueen katsastuskilpailunäytöissä viikonloppuna. Samassa yhteydessä järjestetyssä Tapiola Cupissa Team Protonit voitti 8-10-vuotiaiden sarjan ja Team Ionit voimisteli hopealle 10-12-vuotiaiden sarjassa.

Lue lisää

 

8.4.2018 Elise Cupista mitaleita ja menestystä OVOlle

OVO otti kaksoisvoiton sekä naisten että nuorten SM-karsintakilpailuissa viikonloppuna.

Lue lisää

 

Seuraavat