Uutiset

11.11.2017

Mitalisadetta Lumossa

Team Ionit ja Ionit 06 saavuttivat kaksoisvoiton joukkuevoimistelun 10-12-vuotiaiden sarjan Kaupunki Cupissa Lumossa. Team Atomit täydensi OVOn mitalisarjan pronssilla 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa.

Lumon monitoimikeskuksessa Vantaalla kisattiin lauantaina 11.11.2017 joukkuevoimistelun välinesarjojen Kaupunki Cup. Järjestävinä seuroina olivat Pakilan Voimistelijat ja SC Vantaa. OVOsta osallistui kuusi joukkuetta kolmeen eri sarjaan.

10-12-vuotiaiden sarjassa upea kaksoivoitto


Nuorimpien 10-12-vuotiaiden sarjaan osallistui peräti 38 joukkuetta pallo-ohjelmilla. OVOsta oli mukana neljä Ionit-joukkuetta. Team Ionit onnistui upeasti suorituksessaan, ja joukkue voitti koko kisan pistein 17,316 ja kategorialla I. Ionit 06 täydensi kaksoisvoiton nappaamalla hopeaa kategorian I pistein 16,967. Kolmanneksi voimisteli Pakilan Voimistelijoiden Gloria Stella ykköskategorian pistein 16,633.

- Team Ionit onnistuivat upeasti. Cailap cupin jälkeen ohjelmaa muutettiin paljon ja muutokset toimivat! Tytöt tekivät rohkeasti ja vapautuneesti. Erityisesti ilmaisu ja tasapainot olivat hyvät. Nopea ohjelma on haastava, mutta tuo tyttöjen korkean taitotason esille. Vielä yritämme seuraavaksi kehittää vartaloita ja hyppyjä, kommentoi valmentaja Sanna Virtanen.

- Ionit 06 onnistuivat myös tänään upeasti. Cailapin jälkeen Olemme kaksi viikkoa harjoitelleet sitkeästi ja ahkerasti ja ihanaa, että se palkittiin tänään. Erityisen iloinen olen tasapainoista, jotka pysyivät hyvin, ilmaisusta ja jalkatekniikkaa kehittymisestä. Myös 06 tarkentaa hyppyjä seuraavaan kisaan. On myös hienoa, että voimme olla esimerkkinä siitä että myös isolla joukkueilla, 11 tyttöä voi pärjätä! Olen todella onnellinen molempien joukkueiden puolesta ja ylpeä jokaisesta voimistelijasta. Teemme kotisalilla kovasti töitä sen eteen, että saamme tytöille luotua hyvän ja laadukkaan voimistelupohjan tulevaisuutta varten, Emmekä halua mennä sieltä mistä aita on matalin!, jatkaa valmentaja Sanna Virtanen.


Ionit K ja N -joukkueet saavuttivat hienosti kategorian V. Suorituksiin mahtui pieniä virheitä, joita joukkueet lähtevät hiomaan ensi viikonlopun Espoo Cupia varten.Team Ionit

Team Ionit ja kultamitalit

Ionit06


Ionit 06 ja hopeamitalit

ionit kn2

ionit kn

Ionit K ja N -joukkueet

Team Atomit voimistelivat hienosti pronssille


12-14-vuotiaiden SM-sarjassa kisasi kahdeksan joukkuetta vanneohjelmilla. OVOa edusti Team Atomit -joukkue, kun sisarjoukkue Atomit 04 joutui jättämään kisan väliin sairastumisen ja loukkaantumisen takia. Team Atomit sijoittui jännittävässä kilpailussa kolmanneksi. Pronssimitalit irtosivat pistein 16,300. Kultamitalit matkasivat Tampereelle. Voiton vei Rantaperkiön Iskun Isku AGG Idra yhteispistein 16,850. Hopeaa voimisteli HJM-tiimin Freyat pistein 16,750. 

- Suorituksessa oli tänään muutama virhe ja eriaikaisuus. Tasoa saadaan vielä nostettua tästä kahden viikon päästä kisattavaan SM-kisaan. Ilmaisu on mennyt eteenpäin, kommentoi Team Atomit -joukkueen valmentaja Ida Henritius.

16-20-vuotiaiden sarjaan osallistui neljä joukkuetta. OVOn Kilpa Esport sijoittui neljänneksi pistein 16,00.

- Eiliseen suoritukseen mahtui harmittavan paljon tasapainovirheitä ja eriaikaisuuksia ja niitä lähdemmekin korjaamaan tuleviin kisoihin. Ilmaisu oli kuitenkin kehittynyt viime viikonlopusta ja pisteisiin voimme olla tyytyväisiä, sanoo joukkueessa voimisteleva Aino Lehto


Team Atomit4

Team Atomit ja pronssimitalit


Kilpa Esport 1
OVO Kilpa EsportKilpailun tulokset löytyvät kisapalvelusta:
voimistelu.kisapalvelu.fi/c488_pnv/index.web?pg=discs&disc=9
Palaa otsikoihin