Uutiset

1.10.2017 15.00

OVO Team ja OVO Junior Team ylivoimaisia EM-karsintakilpailussa

Joukkuevoimstelun kilpailukausi avattiin eilen voitokkaasti Hyvinkäällä, jossa kilpailtiin paikoista lokakuussa järjestettäviin EM-kilpailuihin. OVOn joukkueet hallitsivat kilpailua, sillä sekä OVO Team että OVO Junior Team nappasivat kultaa omissa sarjoissaan. OVO Team Esport ylsi kolmannelle sijalle, mikä takasi myös sille paikan EM-kisoihin.

i-3bLJR3S-X2
Yli 16-vuotiaiden sarjassa käytiin jännittävä kilpailu. Sarjaa pitkään hallinnut Tampereen Voimistelijoiden Minetit putosi toiselle sijalle, kun OVO Team voitti kultaa ylivoimaisesti pistein 19,25. Minetit saivat pisteitä 18,65 ja Team Esport 17,00.

 –Olemme tosi tyytyväisiä ja tuntui mahtavalta voittaa varsinkin, kun suorituksessa tuli selkeä tasapainovirhe. Emme kuitenkaan aio tyytyä tähän, vaan jatkamme harjoittelua entistä kovemmin, jotta olemme EM-kilpailuissa vielä paremmassa kunnossa kuin MM-kilpailuissa, kertoo OVO Teamin kapteeni Jenna Alavahtola.

 –Meillä tänään hyvä harkkatason suoritus, jossa oli tosi hyvä fiilis. EM-kisaan lähdetään parantamaan täsmällisyyttä sekä osien ja vartaloiden kirkkautta, pohtii Team Esportin kapteeni Marianna Malkamäki.

 Myös juniorisarjassa OVO Junior Team nappasi selkeän ykkössijan pistein 18,70. Toiseksi sijoittui Tampereen Voimistelijoiden Minetit pistein 17,90 ja kolmanneksi Pakilan Voimistelijoiden Gloria Junior pistein 16,90.

 –Oli kiva päästä taas pitkästä aikaa kisaamaan ja matolla kaikilla oli tosi hyvä fiilis! Onnistuimme myös tekemään hyvän suorituksen, vaikka MM-kisojen jälkeen kokoonpanoon on tullut muutoksia. Tästä on hyvä lähteä parantamaan suoritusta kotisalille niin, että ohjelma näyttää vieläkin paremmalta EM-kisoissa, toteaa Junior Teamin kapteeni Aurora Kapanen.

EM-kilpailut järjestetään Bulgarian Sofiassa 19.–22.10.2017.

Tulokset


Palaa otsikoihin