Uutiset

27.11.2017 10.00

OVO Teamin kausi huipentui maailmancupin päätösosakilpailun voittoon

Viikonloppuna Chicagossa käytiin joukkuevoimistelun maailmacupin viimeinen osakilpailu. OVO Team voitti osakilpailun ja sijoittui koko maailmancupissa toiseksi. Junioreiden Challenge Cupissa OVO Junior Team sai hopeaa.

OVO Team

OVO Team oli ensimmäisenä sekä alku- että loppukilpailussa ja saavutti yhteispisteet 37,766. Toiseksi kilpailussa sijoittui Tampereen Voimistelijoiden Minetit pistein 37,534.

-Ihan mahtavat fiilikset, en voisi olla ylpeämpi meidän joukkueesta ja siitä, ettemme missään vaiheessa lakanneet uskomasta kirkkaimpaan mitaliin. Upeaa, että saatiin molempina päivinä tehtyä hyvät suoritukset ja pystyttiin nauttimaan tekemisestä. Siihen ollaan tosi tyytyväisiä. Ei voisi olla parempaa kauden päätöstä kuin tällainen onnistuminen viimeisessä kisassa, iloitsee joukkueen kapteeni Jenna Alavahtola.

OVO Teamilla on takanaan pitkä kausi, johon on mahtunut paljon loukkaantumisia ja vastoinkäymisiä. Joukkue on silti onnistunut nostamaan tasoaan jokaisessa kilpailussa. Vaikean kauden jälkeen voitto maistuu erityisen hyvältä.

­­-Ollaan onnistuttu valmennustiimin kanssa tosi hyvin rytmittämään koko vuosi niin, että tytöillä oli vielä paukkuja ja paljon intoa ja motivaatiota kauden viimeiseen kilpailuun. Olen onnellinen tyttöjen puolesta, että he pystyivät tekemään hyvän suorituksen. Hyvällä suorituksella OVO Team sai ansaitun voiton. Tästä on kiva lähteä joulutauolle ja rakentamaan uusia kuvioita ensi kevääseen ja uuteen kauteen, kertoo valmentaja Anneli Laine-Näätänen.

OVO Junior Team onnistui molempina päivinä ja ylsi kilpailussa hopealle pistein 37,266. Kilpailun voitti Tampereen Voimistelijoiden Minetit Elite pistein 37,766.

-Onnistunut kisa. Myös Junior Team onnistui tekemään puhtaan suorituksen molempina päivinä. Yleisesti tunnelma oli keskittynyt ja rauhallinen, Laine-Näätänen summaa.

 

TULOKSET

Maailmancup, Chicago 25.-26.11.

1. OVO Team, Suomi, 37,766

2. Minetit, Suomi, 37,534

3. JWCPE AGG Team, Japani, 34,783

Challenge Cup

1. Minetit Elite, Suomi, 37,716

2. OVO Junior Team, Suomi, 37,266

3. GC Janika Mireth, Viro, 33,850

Tulokset kokonaisuudessaan löytyvät täältä.


Palaa otsikoihin