Uutiset

6.9.2017 20.35

OVOn ja Metropolian fysioterapiayhteistyö

Innokkaat Metropolian fysioterapiaopiskelijat Nadja Smedman ja Jarkko Pekkanen toimivat kuuden viikon työharjoittelussa OVOssa Anneli Laine-Näätäsen ja Marko Demidoffin ohjauksessa

InstagramCapture_4a9bf2bc-43a6-46ce-90a5-f84401426c8d
Fysioterapia harjoittelussa OVOssa opiskelijat pääsevät tutustumaan ja osallistumaan urheilufysioterapiaan, vammojen ennaltaehkäisyyn ja vammojen kuntouttamisprosesseihin. Ovolaiset saavat taas nuorilta opiskelijoita raikkaita uusia ajatuksia sekä opiskelijoiden omien lajien tanssin ja telinvoimistelumaailman harjoitteita voimistelun oheisharjoittelun tueksi. 

-Tarkoituksena on jakaa osaamista, oppia uutta ja avata opiskelijoille mahdollisuuksia urheilufysioterapiaan, OVOn fysioterapeutti Marko kommentoi yhteistyöstä.

-Ihanaa saada lisää silmäpareja ja uusia ajatuksia arkeen opiskelijoiden myötä, jatkaa päävalmentaja Anneli.

Fysioterapeutti on ihmisten toimintakyvyn asiantuntija ja tukee valmentajan työtä harjoittelun optimoinnissa ja suunnittelussa, riskien huomioimisessa, vammojen ennaltaehkäisyssä ja vammatilanteissa kuntoutuksessa. Voimistelu lajina sisältää valtavan määrän kuormitusta keholle niin fysioterapian työllä on kysyntää. Yhteistyötä Metropolian ja fysioterapiaopiskelijoiden kanssa onkin tarkoitus jatkaa tulevaisuudessakin.


Palaa otsikoihin