Uutiset

27.8.2017 15.00

Rebecca Gergalo debytoi rytmisen voimistelun MM-kilpailuissa

Rytmisen voimistelun MM-kilpailut järjestetään Italian Pesarossa 30.8.-3.9.2017

AA1P8454
Rytmisen voimistelun 35. MM-kilpailu järjestetään ensi viikolla ja osallistujamaita on tänä vuonna mukana 48. OVOn Rebecca Gergalo aloittaa kisataipaleensa keskiviikkona 30.8. vanteella ja pallolla. Torstaina kilpailu jatkuu keilalla ja nauhalla, kaikista välineistä pidetään 8 parhaan finaali iltakilpailuina. Perjantaina 1.9. kilpailee 24 parasta yksilöä. Joukkuekilpailu starttaa lauantaina ja jatkuu sunnuntaina finaaleilla.

Pohjatyötä kilpailuihin on tehty ahkerasti kesän aikana ja Rebecca on kiertänyt useita Challenge Cup kilpailuita. Harjoituksissa on erityisesti kiinnitetty huomiota suoritustarkkuuteen vaikeusosissa sekä heittojen kiinniottoihin.

Rebecca lähtee hyvillä mielin ensimmäiseen MM-kisaansa. 

-Haluan tehdä niin kuin harkoissa olen tehnyt, enkä yrittää liikaa. Toivon, että voin näyttää oman osaamiseni ja nauttia myös kilpailuista, kommentoi Rebecca viimeistelyharjoituksissaan.

- Rebecca on kehittynyt monella osa-alueella ja olen tyytyväinen kokonaisuuteen jolla kisoihin lähdetään, kommentoi valmentaja Larisa Gryadunova.

Uusien sääntöjen myötä rytmisen voimistelun ohjelmat ovat muuttuneet entistä haastavimmiksi ja siksi myös kilpailuissa voidaan odottaa yllätyksiä tuloksissa. Virheet maksavat aiempaa enemmän ja ohjelmien tasot ovat haastavampia jo lähtöjään kuin aiemmin. Vanneohjelmiin saa kaikista välineistä korkeimmat pisteet ja niin on myös Rebecalla. Nauha taas on haastavin välineistä. Rebecca aloittaa kilpailutaipaleen alkukilpailun alussa keskiviikkoaamuna klo 9.

Lisää tietoa rytmisen voimistelun maailmanmestaruuskilpailuista kisan nettisivuilta: RV MM 2017

Ja kisan facebookista RV MM Face


Palaa otsikoihin