Uutiset

12.11.2017 13.45

Rytmisen voimistelun SM-karsinta

Lauantaina 11.11.2017 järjestettiin rytmisen voimistelun nuorten SM-karsintakilpailu OVO Training Centerissä. OVOn neljä tyttöä voimistelivat upeasti SM-kilpailuun, joka järjestetään Kupittaan Urheiluhallissa Turussa 25.-26.11.2017.

palkintojenjakoOVOn voimistelijat Elina Jyrkönen, Angelica Kangas, Aurora Arvelo ja Ulla Helin voimistelivat tiensä upeasti SM-kilpailuun. 
Elina voitti kilpailun pistein 55,450, toiseksi sijoittui Elisen Nelli Snell 55,267, Angelica sijoittui kolmanneksi pistein 55,133, Aurora voimisteli viidenneksi pisteillä 50,417 ja Ullan sijoitus oli 13. pistein 44,600.

 

Paljon onnea tytöt SM-paikasta!

Mitalistit


Elinan ja Auroran valmentaja Larisa Gryadunova kommentoi voimistelijoidensa kilpailua seuraavasti:

-Olen iloinen Elinan puolesta, hän on kilpaillut varmasti ja kisasta kisaan kehittyy ja vahvistuu. Vielä ei ollut täysin virheetön kisa ja hiommekin suorituksia ennen SM-kilpailua. Kokonaisuus näyttää hyvältä ja olemme aikataulussa. Elinalla on vahva luonne ja hän pystyy hienosti vaikeissakin tilanteissa kasvattamaan itseään ja taistelemaan kehityksensä eteen. Meillä ei ole paineita SM-kisaan, teemme sen mitä osataan, kommentoi Larisa.

Elinavanne

-Aurora on kärsinyt loukkaantumisesta keväästä asti ja harjoitellut koko voimalla vasta viime viikon. Loukkaantumisen takia kisakokemusta ei ole kertynyt suorituksissa jönnitys näkyi virheinä. Etenemme rauhassa ja terveyden mukaan. Aurora on erittäin lahjakas voimistelija ja vaikka olemme joutuneet muokkaamaan alkuvuonna asetettua tavoitetta loukkaantumisen takia, on tulevaisuudessa hänellä mahdollisuudet kehittyä paljon voimistelijana, kertoi Larisa.


Angelican ja Ullan valmentaja Anneli Laine-Näätänen iloitsi molempien voimistelijoidensa puolesta ja kehui molemmilla erityisen hyvää keskittynyttä sekä laadukasta harjoittelua, joka oli onnistuneen kisan takana.

Angelika

-Angelicalla oli hyvä ottelu, suoritukset menivät kuten harkoissa. Erityisen hyvin hän onnistui keilassa, jossa teki puhtaan suorituksen. Hän teki erittäin hyvällä keskittymisellä ja itseluottamuksella, kommentoi Anneli.

-Ulla onnistui upeasti vanteella ja keiloilla, pallossa ja nauhassa tuli vielä virheitä. Onneksi kaksi onnistumista riitti jatkoon pääsyyn. Ulla on OVOn nuorin SM-kisaan tähtäävä voimistelija ja neliottelun harjoittelu on tässä vaiheessa hyvällä mallilla, jatkoi Anneli.

Rytmisen voimistelun SM-kilpailut järjestää Turun Liikuntaseura ry 25.-26.11.2017 Turussa Kupittaan Urheiluhallilla.


Palaa otsikoihin