Ohjaaja- ja valmentajakoulutukset

OVOn ohjaajille ja valmentajille suunnatut Voimistelukoulu -koulutukset syksyllä 2018 pidetään seuraavasti:

Perjantai 7.9. Voimisteluohjaajan startti

Kouluttautuminen ohjaajaksi tai valmentajaksi aloitetaan starttikoulutuksesta.

Sunnuntai 9.9. Voimistelukoulu


Voimistelukoulu on Voimisteluliiton uusi konseptimalli, joka pohjautuu aiempaan Jumppakouluun. Voimistelukoulu on jatkossa lasten voimisteluliikunnan laatutekijä ja Voimistelukoulun sisältönä ovat yhtenäiset toimintamallit, materiaalit ja suunnitelmat. Koulutuksen tarkoitus on tutustuttaa ohjaajat ja valmentajat Voimistelukoulun monipuoliseen sisältöön ja valtakunnallisiin tuntimalleihin. Koulutuksen keskiössä ovat lasten ohjaamisen kasvatukselliset sisällöt, leikit ja motoristen taitojen harjoittaminen.
Koulutus on tarkoitettu lasten ryhmien ohjaajille ja valmentajille, jotka ovat suorittaneet Voimisteluohjaajan startti -koulutuksen.

Perjantai 12.10. Monipuolista harjoittelua

Ponnista, kierähdä ja haasta – uutta virtaa ohjaamisen monipuolisen harjoittelun koulutuksesta. Koulutuksen tavoitteena on antaa virikkeitä erilaisista toimintamalleista motoristen taitojen ja fyysisten valmiuksien kehittämiseen. Lasten ja nuorten liikunnassa ja arjessa korostuu liikuntataitojen oppiminen ja riittävä liikunnan määrä ja laatu. Koulutuspäivässä paneudutaan siihen, mitä on monipuolinen liikunta ja voimistelu, riittävä kokonaisliikuntamäärä sekä miten monipuolista liikuntakasvatusta voidaan tukea seuroissa.

Koulutus on tarkoitettu lasten ja nuorten ryhmien ohjaajille ja valmentajille, joilla on suoritettuna vähintään Voimisteluohjaajan startti -koulutus.

Ilmoittaudu koulutuksiin alla olevalla lomakkeella!


Ilmoittautuminen ohjaaja- ja valmentajakoulutuksiin

HUOM mikäli olet muun huippuseuran ohjaaja/valmentaja, lisää seurasi nimi ja laskutusosoite lisätietokenttään.

Täytä myös vahvistusviestin sähköpostiosoite -kenttä saadaksei lomakkeen tiedot omaan sähköpostiisi.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Kuvavarmennus*
CAPTCHA Image
Vaihda kuva