OVO Stara -info

Olarin Voimistelijat järjestää joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun staratapahtuman 19.11.2017 Opinmäen koululla (Lillhemtintie 1, 02250 Espoo). Sisääntulo koulun pääovista (katso pohjapiirrokset).

OVOCUP17-482

Aikataulu

Tapahtumassa esiintyjät ovat jaettuna kahteen blokkiin.

8:00 Halli ja kisakanslia aukeaa
8:45-9:40 1. blokin harjoitukset
9:45-11:30 1. blokin suoritukset
11:45-12:40 2. blokin harjoitukset
12:45-14:30 2 blokin suoritukset

Harjoitus- ja suoritusjärjestykset

Kisakanslia ja osanoton varmistus 

Staraan saapuessaan joukkueet ilmoittautuvat ja varmistavat osanottonsa sisääntulokerroksessa sijaitsevaan kisakansliaan. Kisakanslia avataan klo 8 ja se on auki kilpailun päättymiseen asti. Kisakanslia palvelee osallistujia myös kaikissa muissa kisoihin liittyvissä asioissa. Arvilomakkeet on haettavissa kisakansliasta oman blokin jälkeen.

Pysäköinti

Pysäköinti koulun takana P1 tai P2 (hiekkakenttä) -alueille. Tapahtuma aikana alueella ei suoriteta pysäköinninvalvontaa.

Harjoitukset

Joukkuevoimistelu joukkueet harjoittelevat suoritusjärjestyksessä ennen oman blokin alkua. Rytmisen voimistelun vapaa harjoitusaika joukkueiden jälkeen.

Kilpailualue

Kilpailualustana toimii 13m x 13m voimistelumatto. Sisääntulo vasemmasta takakulmasta ja poistuminen oikeaan etukulmaan suoraan turvatyynylle mitalien jakoon.

Harjoitus- ja lämmittelyalueet

Kilpailualueen vasemmalla puolella, väliverhon takana, on vapaa harjoitusalue. Lisää harjoitustilaa monitoimisalissa, johon käynti pukuhuonekäytävältä.

Esiintyjien kulku ja pukuhuoneet 

Pukuhuoneet 1-6 sijaitsevat kilpailualueen läheisyydessä ja 7-8 alakerrassa (portaat pukuhuonekäytävältä). Pukuhuonejaot osallistujille pukuhuoneiden ovissa. Jokainen seura huolehtii, että pukuhuoneet jätetään siistiin kuntoon ja omat roskat kerätään.

Musiikit

Musiikki tulee toimittaa Mp3 -muodossa ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Musiikin lähettämiseen tästä.
Musiikki tulee varmuuden vuoksi olla mukana myös CD -levyllä.

Ensiapu 

Kisapaikalla, suorituspaikan läheisyydessä, on ensiapupiste. Ensiapupisteessä hoidetaan vain akuutteja tapaturmavammoja.

Arvit

Osallistuvien seurojen tulee ilmoittaa tapahtumaan arvi/arveja. Arvi-ilmoittautumiseen tästä.

Lisätiedot 

Lotta Lehtonen, lotta.lehtonen(at)ovo.fi, p. 050 9118676