Skip to content

Avoimia työpaikkoja

Avoimia työpaikkoja

Valmennuspäällikön äitiysloman sijaisuus sekä harrasteohjaajan paikka haettavana.

Valmennuspäällikön äitiysloman sijaisuus

Olarin Voimistelijat hakee valmennuspäällikön äitysloman ja vanhempain vapaan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä voi aloittaa joustavasti jo joulukuun puolella, kuitenkin viimeistään 15.1.2018.

Työ on kokopäiväinen ja koostuu hallinnollisista tehtävistä n. 20-25  h/vko ja valmennuksesta n. 15 h/vko (sovittelun varaa on).

Edellytämme hakijalta:

– vähintään lajitutkinto, muut valmennuksen ja johtamisen opinnot katsotaan eduksi
– vähintään viiden vuoden työkokemus valmennuksen ja/tai seuratoiminnan parista
– mahdollisuus ilta- ja viikolopputyöhön

Keskeisiä työtehtäviä:

– valmennusryhmien toiminnan kehittäminen
– valmennustoiminnan koordiointi (salit, leirit, kisat yms)
– valmentajien tukeminen ja esimiehenä toimiminen
– valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen koordinointi
– tapahtumien järjestäminen

Tarjoamme hakijalle mielenkiintoisen, joustavan ja monipuolisen työympäristön yhdessä Espoon ja Voimisteluliiton suurimmista seuroista.

Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 1.11. mennessä linda.bergstrom(at)ovo.fi

Osa-aikainen harrasteohjaaja

Haemme reipasta, oma-aloitteista, lasten ja nuorten liikuttamisesta kiinnostunutta henkilöä osa-aikaiseksi harrasteryhmien ohjaajaksi Olarin Voimistelijoihin.

Tarjoamme hakijalle mielenkiintoisen, joustavan ja monipuolisen työympäristön yhdessä Espoon ja Voimisteluliiton suurimmista urheiluseuroista.

Työtunteja 20-25 h/vko, joista 2/3 ohjausta ja 1/3 hallinnollisia tehtäviä. Työtehtävinä muun muassa voimistelutuntien, iltapäiväkerhojen, koulujen ja päiväkotien näytetuntien ohjausta sekä niihin liittyviä hallinnollisia tehtäviä. Tulevaisuudessa viikkotuntimäärää on mahdollista nostaa, jopa täysipäiväiseksi.

Valittava harrasteohjaaja voi valmentaa myös kilpajoukkueita mutta ei voi toimia kilpapuolella vastuutehtävissä (toki mahdollisuus siirtymäaikaan on).

Työ alkaa 1.1.2018.

Hakijan tulee olla 18-vuotias.

Tavoitteena on löytää henkilö, jolla olisi jo kokemusta/ kiinnostusta eri-ikäisten lasten ja nuorten liikuttamiseen sekä koulutusta/ innostusta kouluttautua liikunnan ja/tai kasvatuksen alalla tulevaisuudessa. Koulutuksia on mahdollista myös suorittaa työn ohessa/ oppisopimuksella.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 1.11. mennessä lotta.lehtonen(at)ovo.fi

Palaa otsikoihin

14.10.2017