Skip to content

Avoin työpaikka

9.11.2018 13.50

Avoin työpaikka

Haemme reipasta, oma-aloitteista lasten ja nuorten liikuttamisesta kiinnostunutta henkilöä osa-aikaiseksi harrasteohjaajaksi!

Tarjoamme hakijalle mielenkiintoisen, joustavan ja monipuolisen työympäristön (ja huikeat työkaverit!) yhdessä Espoon ja Voimisteluliiton suurimmista seuroista.

Työtunteja viikossa on n. 20 h, joista 2/3 ohjausta tai tapahtumia ja 1/3 hallinnollisia tehtäviä. Työtunnit jakautuvat arkipäiville, arki-illoille sekä satunnaisesti viikonlopuille. Työtunnit on muokattavissa sopivaksi hakijan omiin aikatauluihin joustavasti.

Työtehtävät määritellään työntekijän vahvuuksien mukaan, mutta päävastuualueena omien harrastetuntien lisäksi harrasteleirit (syysleiri, talvileiri ja kesäleiri).

Tämän työn lisäksi/rinnalla mahdollisuus valmentaa kilparyhmiä.

Työ alkaa aikaisintaan joulukuussa, mutta kuitenkin viimeistään tammikuun alussa. HUOM välivuotta viettävät, tämä on loistava tilaisuus juuri sinulle!

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen tai täyttää ensi kesään mennessä 18-vuotta.

Tavoitteena on löytää henkilö, jolla olisi kiinnostusta eri-ikäisten lasten ja nuorten liikuttamiseen sekä halukas kehittämään itseään liikunnan ja/tai kasvatuksen alalla tulevaisuudessa.

Superihmistä emme hae, mutta intoa ja positiivisuutta kyllä!

Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 30.11. mennessä lotta.lehtonen(at)ovo.fi


Palaa otsikoihin

9.11.2018