Skip to content

Elisabeth Jamil hurmasi rytmisen voimistelun Moscow Grand Prix -kilpailussa

19.2.2022

Elisabeth Jamil hurmasi rytmisen voimistelun Moscow Grand Prix -kilpailussa

Moskovan kisaviikko rytmisessä voimistelussa sai jatkoa Grand Prix -kilpailussa, jossa estradilla nähtiin maailman huippujen joukossa OVOn Elisabeth Jamil.

Arvokasta kilpailukokemusta kovatasoisella kansainvälisellä estradilla

Elisabeth Jamil, SM-kisat syksy 2021. Kuva: Indrek Kask

17-vuotias moninkertainen Suomen mestari Elisabeth “Lisa” Jamil debytoi uusilla ohjelmillaan tänä viikonloppuna maineikkaassa Moscow Grand Prix -kilpailussa. Kansainvälisellä areenalla ensiesityksensä saaneet ohjelmat on tehty tänä vuonna voimaan tulleiden sääntöjen mukaan, jotka ovat tuoneet lisähaastetta ja uusia mahdollisuuksia suorituksiin.

Naisten sarjassa kilpaili yhteensä 20 huippuluokan voimistelijaa. Lisa voimisteli neliottelun 17. sijalle, ja sijoittui upeasti 14 parhaan voimistelijan joukkoon keiloilla.
“Lisalla oli vaikea kilpailukauden avaus. Kilpailun harjoituksissa tapahtunut loukkaantuminen vaikeutti hänen kisaamistaan, mutta Lisa on vahva urheilija ja halusi loukkaantumisesta huolimatta kilpailla. Vaikka virheitä tuli ohjelmissa, olen ylpeä Lisasta ja uskon että terveenä hän pystyy näyttämään oman korkean tasonsa” kertoo valmentaja Larisa Gryadunova.
Lisa keskittyy nyt loukkaantumisesta toipumiseen, ja jättää siksi väliin tulevan viikonlopun Miss Valentine Grand Prix -kilpailun.
Elisabethin neliottelun tulokset:
Vanne 26,85
Pallo 25,95
Keilat 21,80
Nauha 24,85
Yhteispisteet 99,45 


Palaa otsikoihin

19.2.2022