Skip to content

Espoo Cupista menestystä OVOlle

18.11.2017 20.35

Espoo Cupista menestystä OVOlle

OVO Kilpa Junior ja Kilpa-Atomit voittivat Espoo Cupissa omat sarjansa. Team Ionit sijoittuivat 10-12-vuotiaiden sarjassa pronssille.

Olarin Voimistelijoiden järjestämä Espoo Cup keräsi 88 joukkuetta ympäri Suomea kisaamaan kilpasarjojen ja 10-12-vuotiaiden Espoo Cupin mestaruuksista Tapiolan Urheiluhallille. OVOsta kilpailuun osallistui 10 joukkuetta. 

OVOn Kilpa Junior voitti 14-16-vuotiaiden sarjan pisteillä 16,983. Jaetulle toiselle sijalle voimistelivat Tapanilan Erän Anastasia 01 ja Seinäjoen Voimistelijoiden Minesia pisteillä 16,867. Sarjassa oli yhteensä 19 joukkuetta. OVOn Kilpa-Indiumit sijoittuivat 15. pisteillä 12,917.

Kilpa Juniorien hyvä treeniviikko näkyi taas kisamatolla. Tytöt saivat tehtyä todella paljon paremman suorituksen kuin viime kisassa. Muutamia eriaikaisuuksia suorituksessa vielä kuitenkin tuli. Kilpa-Indiumien suoritus ei ollut tyttöjen parasta ja osissa tuli selkeitä virheitä. Ilmaisua tytöt saivat tänään parannettua aiemmista kisoista. Valmistautumisessa tytöistä näki, että he jännittivät eivätkä olleet aivan täydellä ajatuksella mukana. Se näkyi pisteissä ja suorituksessa, luonnehtii vastuuvalmentaja Tiina Akkanen joukkueidensa suorituksia

EspoocupkilajrOVO Kilpa Junior
Kilpa-Indiumit_Espoo Cup

OVO Kilpa-Indiumit

Yli 16-vuotiaiden sarjan voiton vei Pakilan Naisvoimistelijoiden Massimo Jr pisteillä 16,700. Keravan Naisvoimistelijoiden Apodot sijoittui toiseksi (16,650) ja Turun Urheiluliiton Bixbit sijoittui kolmanneksi (16,600). OVOn Kilpa Esport voimisteli neljännelle sijalle pisteillä 15,800.

– Ohjelma on mennyt eteenpäin viime viikon Kaupunki Cupista, tasapainot olivat täsmällisempiä ja keilat pysyivät kädessä. Pisteisiin (4,25; 3,60; 7,95) ja sijoitukseen olemme tyytyväisiä. Kahden viikon päästä pidettäviin välinemestiksiin lähdemme kehittämään ohjelman vartaloita ja aksentteja, summasi Kilpa Esportin kapteeni Aino Lehto kisan jälkeen. 

12-14-vuotiaiden sarjan voitti OVOn Kilpa-Atomit, toiseksi sijoittui SC Vantaan Fortius (17,200) ja ja kolmanneksi Keravan Naisvoimistelijoiden Ilona (17,100). Kaikki mitaleille sijoittuneet joukkueet voimistelivat kategoriaan 1. 

Kilpa-atomitKilpa-Atomit

Atomit K sijoittui samaisessa sarjassa kategoriaan 4. 

– Atomit K:n suoritus oli tänään paljon täsmällisempi ja yhtäaikaisempi kuin viime kisassa ja selkeästi kauden paras suoritus. Tasapainoihin jäi vielä parannettavaa. Tästä on hyvä lähteä kauden pääkisoja kohti, kommentoi joukkueen valmentaja Jenni Merra kisan jälkeen. 

Atomit K

10-12-vuotiaiden sarjaan osallistui 43 joukkuetta, joista yhdeksän sijoittui kategoriaan 1. Keravan Naisvoimistelijoiden Team Mare (18,683) voitti kilpailun saman seuran Mare 06 (18,267) voittaessa hopeaa. Pronssille voimisteli OVOn Team Ionit (17,750) pallo-ohjelmallaan. Ionit 06 voimisteli myös kategoriaan 1 pisteillä 17,150.

– Team Ionit onnistui tänään upeasti. Suoritus oli harkkatasoon nähden yläkanttiin ja olen erityisen iloinen ilmeikkäästi ja rohkeasta tekemisestä sekä teknisten pisteiden noususta.Ionit06 tekivät myös hienon suorituksen. Energistä ja rohkeaa tekemistä ja erityisesti ohjelman loppuosa oli parempi kun edellisissä harkoissa. Suorituspisteet myös nousivat hyvin edellisestä kisasta. Molemmilla joukkueilleni on vielä paljon, missä voidaan mennä ohjelmien osalta eteenpäin ja se on hyvä asia pääkisaa ajatellen. Haastajana on kiva lähteä kisaan. Nyt tehdään kovasti töitä kaksi viikkoa. Tytöt ovat erittäin motivoituneita saamaan vaikeat ja nopeat ohjelmat kuntoon, joten kotisalilla on ihana jatkaa töitä, kommenti joukkueiden valmentaja Sanna Virtanen kilpailun jälkeen.

team ionit

Team Ionit

ionit 06

Ionit 06

EspoocupIonit07
Ionit 07

Ionit 07 voimisteli kategoriaan 2 (15,883) ja Ionit K ja Ionit N sijoittuivat kategoriaan 3. 

– Joukkue teki täsmällisen ja vapautuneen suorituksen lauantaina Espoo Cupissa. Tekniset osat sekä suorituspuhtaus, jota olemme harkoissa painottaneet, tulivat hienosti esille, summasi joukkueen valmentaja Pinja Tikkanen kisan jälkeen.

– Ionit N ja Ionit K tekivät ilmaisulliset suoritukset tänään Espoo Cupissa, ja sijoittuivat molemmat hienosti kategoriaan 3! Parannettavaa ohjelmiim vielä jäi, ja näitä joukkueet lähtevät työstämään kauden pääkisoihin, kommentoi joukkueiden valmentaja Emilia Pensar kilpailun jälkeen. 

espoocupionitkespoocupionitnIonit N ja Ionit K

TULOKSET 


Palaa otsikoihin

18.11.2017