Skip to content

Haetaan osa-aikaisia ohjaajia harrasteryhmille

29.10.2021

Haetaan osa-aikaisia ohjaajia harrasteryhmille

Oletko reipas, oma-aloitteinen eri ikäisten liikunnasta kiinnostunut henkilö? Etsimme nyt kevääksi 2022 useampaa uutta ohjaajaa riveihimme.

Tule meille töihin!

Olarin Voimistelijat on yksi Espoon suurimmista urheiluseuroista, jäseniä on noin 2300, päätoimisia työntekijöitä 10 ja tuntipalkkaisia 150. Toimintamme painottuu eteläisen Espoon alueelle, mutta toimintaa on kaikenikäisille myös ympäri Espoota. Olemme jatkuvasti kehittyvä, ammattitaitoinen ja dynaaminen seura.

Tarjoamme hakijoille mielenkiintoisen, joustavan ja monipuolisen työympäristön (ja huikeat työkaverit!) yhdessä Espoon ja Voimisteluliiton suurimmista seuroista.

Harrasteryhmien ohjaaja

Etsimme useampaa ohjaajaa harrasteryhmillemme keväästä 2022 alkaen. Voit olla kiinnostunut perheliikunnan, lasten ja nuorten ryhmien tai aikuisten ryhmäliikunnan ohjaamisesta.
Toivomme, että sinulla on ennestään kokemusta liikunnan ja/tai voimistelun ohjaamisesta. Haemme ensisijaisesti täysi-ikäisiä tai pian 18 vuotta täyttäviä ohjaajia, mutta nuorempi ikä ei välttämättä ole este. Ohjattavat ryhmät ovat räätälöitävissä toiveidesi ja osaamisesi mukaan.
Tällä hetkellä erityinen tarve on joukkuevoimistelun, rytmisen voimistelun, tanssillisen voimistelun, akrobatiavoimistelun ja tanssin osaajille sekä venäjän ja englannin kielen taitoisille ohjaajille.
Aloitus tehtävässä viimeistään 1.1.2021. Laitathan hakemuksen pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen harrastepaallikko@ovo.fi.
Lisätietoja antaa harrastepäällikkö Emilia Pensar, 045 239 0930.


Palaa otsikoihin

29.10.2021