Skip to content

Haetaan osa-aikaisia ohjaajia harrasteryhmille

28.3.2022

Haetaan osa-aikaisia ohjaajia harrasteryhmille

Oletko reipas, oma-aloitteinen eri ikäisten liikunnasta kiinnostunut henkilö? Haemme muutamaa uutta ohjaajaa riveihimme syksystä 2022 alkaen.

Tule meille töihin!

Olarin Voimistelijat on yksi Espoon suurimmista urheiluseuroista, jäseniä on noin 2300, päätoimisia työntekijöitä 10 ja tuntipalkkaisia 150. Toimintamme painottuu eteläisen Espoon alueelle, mutta toimintaa on kaikenikäisille myös ympäri Espoota. Olemme jatkuvasti kehittyvä, ammattitaitoinen ja dynaaminen seura.
Tarjoamme hakijoille mielenkiintoisen, joustavan ja monipuolisen työympäristön (ja huikeat työkaverit!) yhdessä Espoon ja Voimisteluliiton suurimmista seuroista.

Harrasteryhmien ohjaaja

Etsimme useampaa ohjaajaa harrasteryhmillemme syksystä 2022 alkaen. Voit olla kiinnostunut perheliikunnan, lasten ja nuorten ryhmien tai aikuisten ryhmäliikunnan ohjaamisesta.
Toivomme, että sinulla on ennestään kokemusta liikunnan ja/tai voimistelun ohjaamisesta tai oma vahva voimistelutausta. Vastuuohjaajiksi otamme 18 vuotta täyttäneitä ja apuohjaajiksi 15 vuotta täyttäneitä. Ohjattavat ryhmät ovat räätälöitävissä toiveidesi ja osaamisesi mukaan.
Aloitus tehtävässä syyskauden alussa, 22.8.2022. Laitathan hakemuksen pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja syyskauden ryhmät suunnitellaan huhti-toukokuussa.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen harrastepaallikko@ovo.fi.
Lisätietoja antaa harrastepäällikkö Emilia Pensar, 045 239 0930.


Palaa otsikoihin

28.3.2022