Skip to content

Haetaan päätoimista harrastepäällikköä

4.8.2020 9.45

Haetaan päätoimista harrastepäällikköä

Hae 30.9. mennessä, aloitus tehtävässä mieluiten 1.11.2022 mutta kuitenkin viimeistään 1.1.2023. Varaamme oikeuden täyttää paikka heti sopivan henkilön löytyessä.

Harrastepäällikön tehtäviin kuuluu seuran harrastetoiminnan suunnittelu ja kehittäminen. Työssä on mahdollisuus vaikuttaa vuosittain yli 1700 lapsen, nuoren ja aikuisen liikuntamahdollisuuksiin ja -elämyksiin Espoossa. Työ on itsenäistä, pääasiassa hallinnollista työtä, salityötä (omien ryhmien ohjausta tms) on mahdollista yhdistää hakijan niin halutessa. Mahdollisuus etätyöhön.

Tarkemmasta työnkuvasta ja tuntijaosta sovitaan hakijan kanssa. Työ voi tarvittaessa olla myös osa-aikainen, kuitenkin vähintään 25 h/vko.

Harrastepäällikkö toimii lähiesihenkilönä noin 60 harrasteryhmien ohjaajalle. Työtiimissä mukana lisäksi 1-2 koordinaattoria.

Tehtävä edellyttää valmiutta satunnaiseen ilta- ja viikonlopputyöhön.

Työhakemuksessa katsomme eduksi:

  • tiimityöskentelytaidot
  • kokemusta aiemmista vastuu- ja esihenkilötehtävistä
  • näkemystä lasten- ja nuorten harrasteliikunnan kehittämisestä voimisteluseurassa
  • Microsoft-ohjelmien peruskäytön hallintaa
  • oman voimistelutaustan
  • liikunta- ja kasvatusalan sekä johtamisen koulutukset/ tutkinnot
  • sujuvan englannin kielen taidon
Työn ohella on mahdollista suorittaa liikunnan tai valmentajan ammattitutkinto tai muu vastaava oppisopimusmuotoinen koulutus.
Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 30.9. mennessä: Linda Bergström, p. 0503019381, toiminnanjohtaja(at)ovo.fi
Olarin Voimistelijat on yksi Espoon ja Suomen Voimisteluliiton suurimmista seuroista noin 2500 jäsenellä. Seurassa toimii yhteensä noin 130 ohjaajaa ja valmentajaa. 


Palaa otsikoihin

4.8.2020