Skip to content

Haetaan tanssillisen voimistelun ja akrobatiavoimistelun ohjaajia

17.5.2021

Haetaan tanssillisen voimistelun ja akrobatiavoimistelun ohjaajia

Haetaan kahta tai useampaa osa-aikaista ohjaajaa. Aloitus 23.8.

Tule meille töihin!

Olarin Voimistelijat on yksi Espoon suurimmista urheiluseuroista, meillä on jäseniä n. 2300, päätoimisia työntekijöitä 10 ja tuntipalkkaisia 120. Liikutamme perheitä, lapsia, nuoria ja aikuisia koko Espoon alueella mutta toimintaa löytyy myös aikuisille. Olemme jatkuvasti kehittyvä, dynaaminen seura.

Tanssillisen voimistelun ohjaaja

Haemme 1-2 innokasta, motivoitunutta ja luotettavaa ohjaajaa uudelle tanssillisen voimistelun nuorten ryhmälle. Haluatko ohjata ja valmentaa tanssillista voimistelua tavoitteellisesti ja itsenäisesti? Eduksi katsomme kokemuksen liikunnan ohjaustyöstä sekä alan koulutuksen, myös omasta voimisteluharrastuksesta on tehtävässä huomattavaa hyötyä. Olarin Voimistelijoiden kautta on myös mahdollista kouluttautua tanssillisen voimistelun ohjaajaksi Voimisteluliiton koulutuksissa.

Töitä on tarjolla n. 1,5-2h/viikko, lisäksi valitut henkilöt voivat mahdollisesti ohjata myös OVOn muita harrasteryhmiä.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen harrastepaallikko@ovo.fi.

Akrobatiavoimistelun ohjaaja

Haemme 1-2 reipasta, positiivista ja luotettavaa ohjaajaa lasten ja nuorten akrobatiavoimistelun ryhmillemme. Eduksi katsomme kokemuksen akrobatiavoimistelusta esim. oman harrastuksen tai valmennuskokemuksen kautta. Lisäksi eduksi on kokemus liikunnan ohjaustyöstä sekä alan koulutus. Tärkeintä kuitenkin on innostus työhön ja halu kehittyä. Olarin Voimistelijoiden kautta on myös mahdollista kouluttautua akrobatiavoimistelun ohjaajaksi Voimisteluliiton koulutuksissa.

Töitä on tarjolla n. 2h/viikko, lisäksi valitut henkilöt voivat mahdollisesti ohjata myös OVOn muita harrasteryhmiä.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitteen harrastepaallikko@ovo.fi.
Molemmat paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Aloitus 23.8.


Palaa otsikoihin

17.5.2021