Aikuisbaletti2

Aikuisbaletti

Erinomainen keino parantaa ryhtiä, notkeutta ja kehonhallintaa. Teemme tehokkaita ja helppoja balettiliikkeitä. Tunnilla on tarkoitus nauttia liikkeestä ja kauniista musiikista. Tunti on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita baletista. Tunnilla keskitymme kehonhallintaan perusasentojen ja tekniikan avulla. Tanssiliikkeet ovat yksinkertaisia ja niitä tehdään jokaisen oman kehon mahdollisuuksien mukaan.

AIkuisbaletti (nro 68)
keskiviikko 19-20 Tiistilän koulu
Emilia Lindbohm

Tanssillinen voimistelu

Naisten tanssillisen voimistelun ryhmiä harjoittelee seurassa yhteensä kolme: Olénaiset K, Olénaiset N ja Olénaiset U. Kaikista näistä ryhmistä pääsee mukaan esiintymään näytös- ja kenttäohjelmiin. Osallistujia ryhmissä yhteensä noin 60, harjoituksia 1-3 kertaa viikossa. 

Kilpailuryhmät K ja N osallistuvat myös tanssillisen voimistelun Cup -kilpailuihin ja valtakunnallisiin kilpailuihin, sekä Olénaiset N myös Lumo-harrastekilpailuihin. 

Olénaiset U -ryhmässä harjoitellaan tanssillisen voimistelun tekniikkaa, ja sieltä on mahdollisuus nousta mukaan kilpailuryhmiin oman motivaation, taidon ja joukkueiden tilanteen mukaan.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen täällä.