Liisa Lappalainen

OVOHarraste_160314_043

Olen Liisa "Lissu" Lappalainen, pitkänlinjan OVOlainen. 80-luvun äiti-lapsi jumppaajasta kasvoin maailmanmestariksi (Dynamot, joukkuevoimistelu), vuonna 1996 aloittelevasta ohjaajasta valmentajaksi (Ampeerit, Titaanit & Ovo Team) sekä kokemuksen kautta kouluttajaksi ja seura-aktiiviksi.

 

Ohjaan kaudella 2018-2019 Voimistelukoulua (2014 syntyneet) ja Estradi-ryhmää. Lisäksi olen OVOn kouluttaja, tutor, harrastetiimin jäsen, valmentaja (Protonit-ikäkausi) ja koreografi (Ionit 06). 

 

OVO on ollut minulle kuin toinen perhe sen perustamisesta asti. Olen saanut roudata välineitä salilta toiselle, nähnyt lasten oppivan ja menestyvän, olen jännittänyt kilpailijana ja valmentajana, olen ommellut ja koristellut pukuja ja saanut onnistumisen tunteita. Olen saanut ystäviä, jaettua kasvatusvastuuta ja onnen kyyneliä. OVO on tuonut arkeeni rutiinia, itsensä voittamista, naurua ja kuuluvuuden tunnetta. Olen ylpeä saadessani olla edelleen ovolainen ja nykyisin myös lapseni käyvät OVOn tunneilla. Minulla on kaksi ihanaa tytärtä ja kuperkeikkoja tehdään olohuoneessamme päivittäin.

 

Parasta ohjaamisessa on lasten liikunnan riemu, hulvattomat ideat ja oppiminen. Olen todella innostunut arjestani lasten liikuttajana. Ja vauhti pitää minut kiinni vuosi vuoden jälkeen OVOssa.