Ilmoittautuminen

Lasten kesäleireille ja toukokuun kursseille ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä.

Ilmoittautuminen kevätkauden 2019 ryhmiin on käynnissä!

Selaa ryhmiä ja ilmoittaudu täällä.

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan ensisijaisesti netissä, puhelinilmoittautumisia otetaan vastaan puhelinaikoina arkisin klo 11-13 sekä ma ja ke klo 17-19.

Ryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua myös kesken kauden.

Kaikkia tunteja voi kokeilla kaksi kertaa, mikäli on ehtinyt maksamaan laskun eikä sopivampaa ryhmää löydy, palautetaan kausimaksu kokonaisuudessaan.

Harrasteryhmään on mahdollista hakea vapaaoppilaspaikkaa. Mikäli aiot hakea vapaaoppilaspaikkaa ilmoita siitä toimistolle, saamasi laskun eräpäivää voidaan tarvittaessa siirtää. Lisätietoja vapaaoppilaspaikoista täällä.

Ilmoittautumisohje

Ilmoittautuminen aloitetaan käyttäjäksi rekisteröitymisellä, ellet ole tehnyt sitä aiemmin. Jos olet jo rekisteröitynyt ohjelmaan viime kaudella, käytä samoja tunnuksia myös tällä kaudella. Rekisteröityminen tehdään vain kerran.

Alaikäiset lapset rekisteröidään huoltajan alikäyttäjäksi. Huoltaja rekisteröityy ensin itse omilla tiedoilla ja lisää sitten lapsi alikäyttäjäksi (Omat tiedot -sivulta).

Tiedotamme tuntimuutoksista sähköpostitse ja kiireisissä tapauksissa tekstiviestitse. Huolehdithan, että yhteystietosi ovat ajantasalla!

Ilmoittautuessasi tunneille kirjaudu sähköiseen ilmoittautumispalveluun käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoite) ja salasanalla. Ohjelma opastaa ilmoittautumisessa. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu!

Tunneille ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

Jäsenmaksu

Kaikki seuran toimintaan osallistuvat maksavat jäsenmaksun (pl. Wau-kerhot). Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa kalenterivuosittain. Lisätietoja jäsenmaksusta täällä. Jäsenmaksu tulee automaattisesti mukaan laskuille vuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Perheliikuntatunneille ilmoittautuminen

Perheliikuntatunneille (Taaperojumppa, Aikuinen-lapsi -ryhmät) ilmoitetaan kaikki osallistujat erikseen, niin aikuinen kuin lapsi/-et. Ryhmän kokonaishinta muodostuu osallistujien kausimaksuista ja jäsenmaksuista. Tunnille osallistuva aikuinen voi vaihtua, ei siis tarvitse olla välttämättä juuri sama joka ilmoitettu kauden alussa. Aikuisen laskun voi maksaa liikuntaseteleillä (ks ohjeet alla).

Aikuisten tunneille ilmoittautuminen

NORMAALIT VIIKKOTUNNIT 

Valitse ryhmävalikosta joko "Aikuisten RAJATON" tai "Aikuisten YKSI TUNTI" sekä tunti/tunnit joille aiot osallistua. 

RAJATON oikeuttaa käymään vapaavalintaisesti kaikilla aikuisten tunneilla (pl esiintyvät ryhmät Olénaiset ja Quut). Valitse lisäksi listalta kaikki ne tunnit joilla suunnittelet käyväsi säännöllisesti. 

YKSI TUNTI -ilmoittautumisella voit ilmoittautua yhdelle tietylle viikkotunnille. Valitse lisäksi se listalta se tunti jolle haluat ilmoittautua. Tuntien valinta on oleellista jotta mahdolliset muutosviestit tavoittavat sinut.

OLÉNAISET JA QUUT

Mikäli ilmoittaudut VAIN jollekkin näistä tunneista valitse VAIN ko. tunti (ei Rajaton tai Yksi tunti) ja valitse hintavaihtoehdoista kalliimpi (110 €). Mikäli osallistut näiden lisäksi muille aikuisten tunneille valitse ryhmä normaalisti ja hintavaihtoehdoista halvempi (55 €). Mikäli osallistut vain kahdelle Olénaiset -tunnille, maksat toisesta 110 € ja toisesta 55 €.

Maksaminen työantajan tarjoamilla eduilla

Vastaanotamme aikuisten liikunnan ja tapahtumien pääsylippujen maksuina useita liikunta- ja kulttuurietuja, lisätietoja maksamisesta täällä.

Voimassaolevat jäsen- ja kausimaksut löytyvät täältä.

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä seuran toimistoon p. 0503019381 (ma-pe klo 11-13 ja ma, ke 17-19) tai toimisto(att)ovo.fi tai nuorisopäällikköön p. 0509118676 / nuorisopaallikko(att)ovo.fi