Skip to content
N ä y t ä a l a v a l i k k o
P i i l o t a a l a v a l i k k o

Usein kysyttyä

Jos et löydä vastausta kysymykseesi, olethan meihin yhteydessä osoitteeseen jumppasynttarit(at)ovo.fi.

Yleistä Jumppasynttäreistä

Ohjaajat

Jumppasynttäreitä ohjaavat OVOn täysi-ikäiset, koulutetut ja kokeneet harrasteryhmien ohjaajat. Lähetämme teille teidän synttäreitä ohjaavan ohjaajan nimen vahvistussähköpostissa tilauksen tekemisen jälkeen.

Tunnin sisältö

Tunteihin sisältyy aina vauhdikkaat alkuleikit, voimisteluosuuden, välineihin tutustumista sekä loppuleikit ja loppuverryttely. Tunnin teema valitaan tilauksen yhteydessä. Vaihtoehtoina ovat esim. dinosaurusten maa, avaruusseikkailu, prinsessasynttärit, yksisarvisten maa ja voimistelusynttärit. Voitte myös valita, että haluatte toivoa erikseen teemaa tai tunnin sisältöä. Pyydämme siinä tapauksessa toiveet sähköpostitse jumppasynttarit(at)ovo.fi viim. 10 vrk ennen synttäreitä.

Tunnin sisältöä on mahdollista muokata juhlijoiden iän mukaisesti.

Tunnin teema näkyy synttäreillä toiminnan yhteydessä, mutta salissa ei valitettavasti ole teemaan liittyviä koristeita.

Tarjoilut

OVOn Mankkaan hallilla, jossa synttärit pidetään on mahdollisuus syödä omia synttäritarjoiluja ruokailutilassa ohjauksen jälkeen.

Voinko perua tilauksen?

Peruutusehtomme löytyvät täältä. Jumppasynttärit voi perua veloituksetta 10 vrk ennen synttäreitä. 7-9 vrk ennen synttäreitä tehdyissä perumisissa voimme siirtää synttärit haluamaanne ajankohtaan, jos se on vapaana.

Ennen synttäreitä

Saammeko ohjeita ennen synttäreitä?

Lähetämme teille tilauksen tekemisen jälkeen vahvistuksen tilauksesta. Saatte tarkempia ohjeita saapumiseen ja muihin käytännön asioihin sähköpostitse tai puhelimessa.

Mitä jos osallistujamäärään tulee muutos ennen synttäreitä?

Mikäli osallistujia tulee lisää tilauksen jälkeen, ilmoitathan meille siitä viimeistään 7 vrk ennen synttäreitä osoitteeseen jumppasynttarit(at)ovo.fi. Näin ohjaaja pystyy suunnitella synttäriohjelman ryhmäkoolle sopivaksi.

Tapahtumapäivänä

Mitä mukaan synttäreille?

Synttäreille ei tarvitse muuta mukaan kuin mukavat sisäliikuntavaatteet, juomapullon sekä iloisen mielen! Pitkät hiukset tulisi olla turvallisuussyistä esim. poninhännällä. Salissa ollaan paljain jaloin tai sisätossuilla.

Mihin saavumme?

OVOn uusi Mankkaan halli sijaistee Mankkaan K-Supermarketin sekä Esport Expressin välissä (Sinikalliontie 1). Pyydämme kaikkia vieraita saapumaan paikalle viim. 5 minuuttia ennen synttäreiden alkamista, jotta ohjaaja voi viedä lapset pukuhuoneiden ja käsien pesun kautta saliin, ja tunti voi alkaa tasalta.

Tarvitseeko huoltajan jäädä paikalle?

Huoltajan ei ole tarpeen jäädä paikalle ohjatun tunnin ajaksi, vaan ohjaaja huolehtii ryhmästä tunnin ajan. Toki tässä huomioidaan lasten ikä. Pienten lasten vanhempien on hyvä olla paikalla jumppaamassa yhdessä lapsen kanssa.