Näyte- ja KULPS-tunnit

Hymyjä ja hyppyjä, roikkumista ja riippumista, tasapainoilua ja temppuilua, välineitä ja vauhtia, tätä kaikkea on 3-12 vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu voimistelukoulu.

Hei alakoulun tai päiväkodin opettaja! Tilaa monipuolinen Voimistelukoulun, Rope Skippingin tai Freegymin näyte- tai KULPS-tunti alla olevalla lomakkeella.

OVO liikuttaa viikoittain yli 700 voimistelukoululaista ryhmissään. Ryhmien koulutetut ohjaajat vierailevat tämän lisäksi KULPS-tuntien merkeissä ympäri Espoon alakouluja jakamassa Voimistelukoulun, oppeja, iloja ja onnistumisia alakouluille. Syksyllä 2017 OVOn voimistelukoulu ohjaajat pitivät voimistelukoulu pohjaisia KULPS-tunteja yhteensä yli 50 alakoulun luokalle. Tunnit ovat sytyttäneet moneen koululaiseen voimistelukipinän ja useat saaneet tästä jopa kokonaan uuden harrastuksen.

Voimistelukoulu on Suomen voimisteluliiton kehittämä konsepti, jossa harjoitellaan leikinomaisesti liikkumisen perustaitoja. Voimistelukoulujen tavoitteena on luoda urheilukulttuuria, joka edistää oppimista, osallisuutta, hyvinvointia ja terveellistä elämäntapaa. Toiminnan keskeisenä teemana on tarjota lapsille aktiivinen ja terveyttä edistävä kasvu-, oppimis - ja liikkumisympäristö. Lasten osallisuus laadukkaaseen liikuntaan on keino herättää liikunnan kipinää ja vähentää eriarvoisuutta. Osallisuus lisää myös yhteenkuuluvuuden tunnetta ja tehostaa oppimista. Ryhmien opetukselliset sisällöt on jaettu motorisiin taitoihin, lajiteknisiin sisältöihin, leikkeihin ja peleihin sekä kasvatukselliseen sisältöön. 

Tilaa näyte- tai KULPS-tunti luokallesi tai ryhmällesi alla olevalla lomakkeella! 

Lisätietoa kulps(at)ovo.fiTilauslomake


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kuvavarmennus*
CAPTCHA Image
Vaihda kuva