Skip to content
N ä y t ä a l a v a l i k k o
P i i l o t a a l a v a l i k k o

Ilmoittautuminen

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan ensisijaisesti netissä, puhelinilmoittautumisia otetaan vastaan arkisin klo 9-15 välillä p. 0452390930 (huomioi loma-ajat).

Ryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua myös kesken kauden.

Kaikkia tunteja voi kokeilla kaksi kertaa. Mikäli sopivaa ryhmää ei löydy ja on ehtinyt maksaa laskun, palautetaan kausi- ja jäsenmaksu kokonaisuudessaan.

Harrasteryhmään on mahdollista hakea vapaaoppilaspaikkaa. Mikäli aiot hakea vapaaoppilaspaikkaa ilmoita siitä toimistolle. Saamasi laskun eräpäivää voidaan tarvittaessa siirtää. Lisätietoja vapaaoppilaspaikoista täällä.

myClub

Ilmoittautuminen edellyttää myClub-tunnusten luontia. Tunnukset voi luoda ilmoittautumisen yhteydessä. Lisätietoja ja ohjeita myClubin käyttöön täällä.

Tiedotamme tuntimuutoksista sähköpostitse ja kiireisissä tapauksissa tekstiviestitse. Huolehdithan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla!

Jäsenmaksu

Kaikki seuran toimintaan osallistuvat maksavat jäsenmaksun (pl. Wau-kerhot). Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa kalenterivuosittain. Lisätietoja jäsenmaksusta täällä. Jäsenmaksu tulee automaattisesti mukaan laskuille vuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Perheliikuntatunneille ilmoittautuminen

Perheliikuntatunneille (Aikuinen-lapsi-ryhmät) ilmoitetaan osallistuva lapsi, jonka laskulle tulee myös aikuisen kulut. Osallistuva aikuinen lisätään lapsen tietoihin huoltajaksi. Ensimmäisenä mainittu huoltaja lisätään ryhmän jäseneksi. Tunnille osallistuva aikuinen voi vaihtua, ei siis tarvitse olla välttämättä juuri sama joka ilmoitettu kauden alussa. Aikuisen osuden kausimaksusta (55€) voi maksaa liikuntaseteleillä (ks ohjeet alla).

Aikuisten tunneille ilmoittautuminen

Aikuisten ryhmäliikuntatunneille ilmoittaudutaan suoraan nettisivujen ryhmälinkkien kautta. Ilmoittautuessasi useammalle tunnille, valitse Rajaton-kausimaksu vain ensimmäiseltä tunnilta.

Maksaminen työantajan tarjoamilla eduilla

Vastaanotamme perheliikunnan, aikuisten liikunnan ja tapahtumien pääsylippujen maksuina useita liikunta- ja kulttuurietuja, lisätietoja maksamisesta täällä.

Voimassaolevat jäsen- ja kausimaksut löytyvät täältä.

Osallistumisen peruminen

Mikäli haluat perua osallistumisesi, ilmoita siitä viipymättä laskutus(at)ovo.fi. Huomioithan että kokeilukertojen jälkeen kausimaksuja hyvitetään vain lääkärintodistusta vastaan.

Lisätiedot p. 0452390930 / harrastepaallikko(at)ovo.fi