Skip to content
N ä y t ä a l a v a l i k k o
P i i l o t a a l a v a l i k k o

Aikuiset

Aikuisbaletti

Aikuisbalettitunneilla harjoitellaan baletin perusliikkeitä ja -tekniikoita. Liikkeet harjoittavat koordinaatiota, kehonhallintaa ja -linjausta sekä tasapainoa. Tunnilla tehdään sekä tanko- että keskilattiaharjoituksia.

Mukaan tunnille: sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja vesipullo.

fasciamethod

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä.  FasciaMe soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan. Tunnilla parannetaan liikkuvuutta toiminnallisilla, aktiivisilla venytyksillä, hyvällä kehon kannatuksella ja lihastoimintaketjuja mukaillen. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä.

Mukaan tunnille: sisäliikuntaan sopivat vaatteet, oma matto ja vesipullo. Tunnilla ollaan ilman kenkiä.

Joukkuevoimistelun kilpaileva ryhmä “Magnetar”

Magnetar on kilpaileva aikuisten joukkuevoimistelun ryhmä.

Tunneilla tehdään joukkuevoimistelun perusteita kuten vartalonliikkeitä, tasapainoja, hyppyjä sekä ryhmäliikkeitä. Tunneilla harjoitellaan kauden aikana kilpailukoreografiaa. Ryhmä esiintyy myös seuran näytöksessä kauden lopussa.

Kehonhuolto

Tunti koostuu kehoa huoltavista ja avaavista liikkeistä. Ota hetki aikaa itsellesi ja pysähdy avaamaan kehon kireyksiä. Kehonhuoltoharjoitukset tukevat liikkujan palautumista rasituksesta niin fyysisesti kuin henkisesti.

Mukaan tunnille: sisäliikuntaan sopivat vaatteet, vesipullo ja jumppamatto.

Miesten kuntoklubi

Ryhmän omia toiveita huomioivaa liikuntaa erityisesti miehille. Monipuolinen ja tehokas hikijumppa. Tunti sisältää helpon alkulämmittelyn ja tehokkaan lihaskunto-osuuden. Tunnin lopuksi tehdään palauttava loppuverryttely.

Mukaan tunnille: sisäliikuntaan sopivat vaatteet, kengät ja vesipullo.

ovo Kuntojumppa

Reipas jumppatunti, jonne kaiken tasoiset liikkujat ovat tervetulleita. Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja ja lihaskuntoliikkeet voi jokainen tehdä oman kuntotasonsa mukaan. Osaavat ja ammattitaitoiset ohjaajat tarjoavat kaikille jumppaajille sopivia vaihtoehtoja liikkeisiin.

Mukaan tunnille: sisäliikuntaan sopivat vaatteet, kengät, vesipullo ja jumppamatto.

Pilates

Pilates on kehonhallintamenetelmä, jonka pääperiaatteet ovat hengitys, vahva keskivartalo, keskittyminen, tarkkuus, täsmällisyys ja liikkeen virtaus. Pilates-harjoittelun avulla kehität kehontuntemusta, parannat ryhtiä, tasapainoa, liikkuvuutta ja sitä kautta omaa hyvinvointiasi. Pilates on kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille sopiva, looginen ja aina uusia haasteita tarjoava liikuntamuoto

Mukaan tunnille: sisäliikuntaan sopivat vaatteet, jumppamatto ja vesipullo. Tunnilla ollaan ilman kenkiä.

Pilates lempeämpi

Pilates on kehonhallintamenetelmä, jonka pääperiaatteet ovat hengitys, vahva keskivartalo, keskittyminen, tarkkuus, täsmällisyys ja liikkeen virtaus. Pilates-harjoittelun avulla kehität kehontuntemusta, parannat ryhtiä, tasapainoa, liikkuvuutta ja sitä kautta omaa hyvinvointiasi. Tunti sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille. Tällä tunnilla edetään rauhallisesti ja lempeästi.

Mukaan tunnille: sisäliikuntaan sopivat vaatteet, jumppamatto ja vesipullo. Tunnilla ollaan ilman kenkiä.

Quut

Miesten esiintyvä ja kilpaileva ryhmä.Tunnit sisältävät voimistelua sekä esitysohjelman harjoittelua. Quut osallistuvat vuosittain Gym for life-kilpailuihin sekä esiintyvät seuran näytöksissä.

Sunnuntaijumppa

Sunnuntaijumppa on1,5h tehokas kuntojumppatunti. Tunti koostuu tehokkaista ja helpoista askelsarjoista, monipuolisesta lihaskunto-osuudesta ja tunnin lopuksi tehdään kattava venyttelyosio.

Mukaan tunnille: sisäliikuntaan sopivat vaatteet, kengät, käsipainot ja vesipullo.

shindo

Rentoutus- ja venyttelytunti (Shindo).Shindo on japanilainen rentoutusvenyttelymenetelmä, johon kuuluu kuusi rentouttavaa venytysliikettä. Liikkeet perustuvat kehon meridiaaneihin ja energiavirtoihin. Shindo tunnilla tavoitellaan mielen ja kehon tasapainoa ja pyritään pääsemään irti kehon ja mielen kireyksistä ja jännitteistä. Harjoittelussa korostetaan rentoutta, luonnollisuutta ja omaan tahtiin tekemistä. Shindo sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Mukaan tunnille: tunnille pukeudutaan joustaviin vaatteisiin, kenkiä tunnilla ei tarvita, mutta voit laittaa tunnille sukat tai kevyet tossut. Venytysten avuksi voit ottaa mukaan myös oman huivin ja maton.

Tanssillinen voimistelu

Olenaiset H, N ja U -treenitunnille voi osallistua kaikenikäiset liikkujat , joilla on aikaisempaa voimistelu- tai tanssitaustaa. Olenaiset U -treenitunnilta on mahdollista nousta kilpaileviin Olenaiset K, H ja N -ryhmiin. Tunnilla harjoitellaan monipuolisesti tanssillisen voimistelun osa-alueita kuten vartaloliikkeitä, hyppyjä, tasapainoja,käsi – ja jalkaliikkeitä sekä musiikin ja liikkeen ilmentämistä. Lisäksi tunnilla harjoitellaan kunto-ominaisuuksia mm. liikkuvuutta ja voimaa.

Mukaan tunnille: sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja vesipullo.

tanssillisen voimistelun alkeet

Uusi tanssillisen voimistelun tunti, johon voi osallistua kaikenikäiset ja- tasoiset liikkujat, jotka ovat kiinnostuneita tanssillisesta voimistelusta. Tunnille voi osallistua vaikka ei ole aikaisempaa voimistelutaustaa. Tunnilla harjoitellaan tanssillisen voimistelun perusteita ja tekniikoita.

Mukaan tunnille: sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja vesipullo.