Skip to content
N ä y t ä a l a v a l i k k o
P i i l o t a a l a v a l i k k o

Aikuiset

Aikuisbaletti

Aikuisbalettitunneilla harjoitellaan baletin perusliikkeitä ja -tekniikoita. Liikkeet harjoittavat koordinaatiota, kehonhallintaa ja -linjausta sekä tasapainoa. Tunnilla tehdään sekä tanko- että keskilattiaharjoituksia.

Mukaan tunnille: sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja vesipullo.

Joukkuevoimistelun alkeet

Tunneilla tutustutaan joukkuevoimistelun perusteisiin kuten vartalonliikkeisiin, tasapainoihin, hyppyihin ja ryhmäliikkeisiin jokaisen omalla taitotasolla. Tunneilla harjoitellaan kauden aikana koreografiaa ja halukkaat osallistujat voivat esiintyä sillä OVOn näytöksessä kauden lopussa.

Mukaan tunnille: sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja vesipullo.

Joukkuevoimistelun kilpaileva ryhmä “Magnetar”

Magnetar on kilpaileva aikuisten joukkuevoimistelun ryhmä. Ryhmään täytyy erikseen hakea, joten uutena joukkuevoimistelun aloittavat voivat aloittaa “Joukkuevoimistelun alkeet” -ryhmästä.

Tunneilla tehdään joukkuevoimistelun perusteita kuten vartalonliikkeitä, tasapainoja, hyppyjä sekä ryhmäliikkeitä. Tunneilla harjoitellaan kauden aikana kilpailukoreografiaa. Ryhmä esiintyy myös seuran näytöksessä kauden lopussa.

Kehonhuolto

Tunti koostuu kehoa huoltavista ja avaavista liikkeistä. Ota hetki aikaa itsellesi ja pysähdy avaamaan kehon kireyksiä. Kehonhuoltoharjoitukset tukevat liikkujan palautumista rasituksesta niin fyysisesti kuin henkisesti.

Mukaan tunnille: sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja vesipullo.

Kuntojumppa

Reipas jumppatunti, jonne kaiken tasoiset liikkujat ovat tervetulleita. Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja ja lihaskuntoliikkeet voi jokainen tehdä oman kuntotasonsa mukaan. Osaavat ja ammattitaitoiset ohjaajat tarjoavat kaikille jumppaajille sopivia vaihtoehtoja liikkeisiin.

Mukaan tunnille: sisäliikuntaan sopivat vaatteet, kengät ja vesipullo.

Miesten kuntoklubi

Ryhmän omia toiveita huomioivaa liikuntaa erityisesti miehille. Monipuolinen ja tehokas hikijumppa. Tunti sisältää helpon alkulämmittelyn ja tehokkaan lihaskunto-osuuden. Tunnin lopuksi tehdään palauttava loppuverryttely.

Mukaan tunnille: sisäliikuntaan sopivat vaatteet, kengät ja vesipullo.

Tanssillinen voimistelu

Olenaiset H, N ja U -treenitunnille voivat osallistua kaikenikäiset ja -tasoiset liikkujat, jotka ovat kiinnostuneita tanssillisesta voimistelusta. Olenaiset U -treenitunnilta on mahdollista nousta kilpaileviin Olenaiset H ja N -ryhmiin. Tunneilla harjoitellaan tanssillisen voimistelun perusteita ja tekniikoita.

Mukaan tunnille: sisäliikuntaan sopivat vaateet ja vesipullo.

Pilates

Pilates on kehonhallintamenetelmä, jonka pääperiaatteet ovat hengitys, vahva keskivartalo, keskittyminen, tarkkuus, täsmällisyys ja liikkeen virtaus. Pilates-harjoittelun avulla kehität kehontuntemustasi, parannat ryhtiä, tasapainoa, liikkuvuutta ja sitä kautta omaa hyvinvointiasi.

Mukaan tunnille: sisäliikuntaan sopivat vaatteet, vesipullo ja matto.

Quut

Tunnit sisältävät perustreeniä sekä tanssin esitysohjelman harjoittelua. Quut osallistuvat vuosittain tanssin Lumo-kilpailuihin sekä esiintyvät seuran näytöksissä.

Sunnuntaijumppa

Tehokas jumppatunti. Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja ja lihaskuntoliikkeet jokainen voi tehdä oman kuntotasonsa mukaan. Osaavat ja ammattitaitoiset ohjaajat tarjoavat kaikille jumppaajille sopivia vaihtoehtoja liikkeisiin. Tunnin lopuksi tehdään palauttava loppuverryttely. 

Mukaan tunnille: sisäliikuntaan sopivat vaatteet, kengät ja vesipullo.

Voimistelukoulu

Tunneilla harjoitellaan perusliikuntataitoja sekä voimistelun perusteita. Tuntien sisältö räätälöidään osallistujien taitotason ja toiveiden mukaisesti. Jokaisella tunnilla on kaksi pääteemaa, joiden pohjalta tehdään harjoitteita. Voimisteluvälineitä (naru, pallo, vanne, keilat ja nauha) käytetään tunneilla kauden aikana.

Mukaaan tunnille: sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja vesipullo.