Skip to content

Kevätkauden ilmoittautuminen uusille jäsenille alkaa 27.11.

Uusille jäsenille avoin ilmoittautuminen kevätkauden ryhmiin käynnistyy 27.11.23. Hae sopiva ryhmä ja ilmoittaudu mukaan täällä. Kevätkausi alkaa viikolla 2 (8.-14.1.24) ja päättyy viikolla 18 (29.4.-5.5.24). Mikäli ryhmistä on kysyttävää, voitte olla yhteydessä harrastepaallikko@ovo.fi.

Vanhat jäsenet (toiminnassa mukana syksyllä 2023): mikäli haluat jatkaa ryhmässä kevätkaudella, riittää kun maksat saamasi laskun. Laskulle voi tarvittaessa pyytää lisää maksuaikaa laittamalla viestiä laskutus@ovo.fi. Ryhmät pysyvät kevätkaudella samoina eli ajat ja paikat ovat samat kuin syyskaudella.

Mikäli ette halua jatkaa ryhmässä tai haluat vaihtaa ryhmää kevätkaudella 2024, otathan yhteyttä vasta saatuasi laskun kevätkaudesta. Uudet laskut lähetetään kaikille marraskuun loppuun mennessä. Voit olla yhteydessä esim. vastaamalla lasku-viestiin tai laittamalla viestiä erikseen laskutus@ovo.fi (muista mainita kenen osallistumista olet perumassa/muuttamassa).

Kevätkauden laskun mukana tulee myös jäsenmaksu vuodelle 2024. Mikäli olet / lapsesi on mukana useammassa ryhmässä, voi jäsenmaksu olla mukana useammalla laskulla, tarkoitus kuitenkin on että se maksetaan vain kerran. Olethan tässä tapauksessa yhteydessä laskutus@ovo.fi.

Harrasteryhmien syyskausi päättyy viikolla 49 (4.-10.12.).

13.11.2023