Skip to content

Koronakriisin vaikutus Olarin Voimistelijoiden toimintaan

1.4.2020 18.55

Koronakriisin vaikutus Olarin Voimistelijoiden toimintaan

OVO on keskeyttänyt harraste- ja valmennusryhmien lähivalmennuksen ja perunut kaikki kevätkauden tapahtumat.

Tiedote päivitetty 1.4.2020

Ryhmien toiminta

Suomen hallituksen antamien koronavirustilanteeseen liittyvien linjausten mukaisesti OVO on keskeyttänyt kaikkien harraste- ja valmennusryhmien lähivalmennuksen 14.5. asti.

Harrasteryhmät saavat kotiharjoitteita OVOn nettisivujen intran kautta ja osittain suoraan omilta ohjaajiltaan koko loppukauden ajan. Harjoitteet ja videot ovat osallistujien katsottavissa ja hyödynnettävissä vuoden loppuun asti. Mikäli et ole saanut tunnuksia intraan, olethan yhteydessä nuorisopäällikköön (nuorisopaallikko(at)ovo.fi).

Valmennusryhmille järjestetään tauon aikana kotiharjoitteitta ja etävalmennusta, seuraavan kerran kauden jatkumisesta tiedotetaan viimeistään 14.5.

Kesätoiminnan (1.6. alkaen) osalta tiedotetaan viimeistään 14.5. tai aiemmin mikäli mahdollista.

Arvokisoihin valmistautuvien huippuvoimistelijoiden harjoittelusta sovitaan erikseen. 

Kaikille avoin toiminta ja seuran tukeminen

Kaikille avoimia ja maksuttomia jumppia voit seurata livenä sekä tallenteina OVOn SolidSport -kanavalta. Jumppia löytyy niin lapsille kuin aikuisillekin!

Voit halutessasi tukea seuran toimintaa maksamalla jumppaan osallistumisesta vapaaehtoisen kannatusmaksun. 

Maksun voit tehdä jollain seuraavista maksutavoista:

– tilisiirto FI1714323000082792 / Olarin Voimistelijat ry

– mobilepay 31110 / Olarin Voimistelijat ry

– liikunnan mobiiliedut Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak / saajana Olarin Voimistelijat

Seuran toimintaa voi tukea myös liittymällä kannatusjäseneksi (tästä) tai ostamalla itselleen palan kanveesia viime syksynä rakennetusta harjoitustilasta (tästä).

Kevätkauden tapahtumat

Kaikki seuran järjestämät tapahtumat on peruttu kevätkauden ajalta, koskien voimistelun Stara-tapahtumaa 15.3., kisakatselmuksia, joukkuevoimistelun OVO Cup -kilpailua 8.-10.5. sekä kevätnäytöksiä 8.5., 10.5., 12.5. ja 25.5. 

Seuran talouden sopeuttamistoimet

Vaikka kevätkauden kausimaksut laskutetaan täysimääräisenä on seuran talous vaikeuksissa tapahtumien peruuntumisen ja kiinteiden kustannusten takia. Kiinteistä kustannuksista valtaosan muodostaa yksityiset harjoitustilat joissa seura on vuokralla. Seura on käynnistänyt neuvottelut vuokranantajien kanssa vuokrahelpotuksista poikkeustilan ajalle. Kaikki seuran hankinnat on jäädytetty toistaiseksi. 

Seuran toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi välttämättömät sopeuttamistoimet on aloitettu maaliskuussa, palkankatkaisut ja lomautukset koskevat seuran kaikkia yli 130 valmentajaa, ohjaajaa ja seuratyöntekijää. 

Tiedote Suomen hallituksen linjauksista 31.3.2020

Lisätiedot: Linda Bergström, toiminnanjohtaja, p. 0503019381, toimisto@ovo.fi


Palaa otsikoihin

1.4.2020