Skip to content

Tapahtumat

Cheertanssin kilparyhmä ‘Polaris’ 12-14v

Maanantai klo 18-19:30 Mattlidenin lukio
Perjantai 17-18:30 Mattlidenin alakoulu

Kenelle?
Cheertanssin kilparyhmä ‘Polaris’ on suunnattu heille, joilla on jo kokemusta cheertanssista esimerkiksi OVOn cheertanssin alkeisryhmästä tai voimistelusta/tanssista/luistelusta (tai jotka ovat olleet mukana Polariksessa kaudella 2023-2024). Ryhmään ei ole valintamenettelyä, mutta osallistujilta odotetaan lajitaustan lisäksi hyvää harjoittelumotivaatiota. Ryhmään otetaan maksimissaan 16 tanssijaa.

Toiminnan tarkoitus
Polaris harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja kilpailee cheertanssin kilpailuissa 1-2 kertaa kaudessa. Lisäksi ryhmä esiintyy OVOn kevät- ja joulunäytöksessä. Tunneilla harjoitellaan cheertanssin kilpailuohjelmaa ja lajitaitoja sekä kehitetään myös monipuolisesti fyysisiä ominaisuuksia kuten voimaa, nopeutta, liikkuvuutta, ketteryyttä ja kestävyyttä. Ryhmä kilpailee cheerpomeilla ja niiden tulee olla koko ryhmällä yhtenäiset. Kaikilla ryhmän tanssijoilla on oltava olla cheerpomit, jotka tilataan kauden alussa. Pomit laskutetaan erikseen.  

Tuntisisältö
Tunneilla harjoitellaan ikätasolle ominaisella tavalla perusliikuntataitoja sekä cheertanssin perusteita. Edistyneille harrastajille ohjaajat osaavat antaa myös haasteita. Tunnit alkavat yleensä vauhdikkaalla alkulämmittelyllä, jonka jälkeen harjoitellaan vaihtelevasti lajin vaikeusliikkeitä (hypyt, tasapainot, pariliikkeet).

Kausimaksu: 375€ (laskutetaan kahdessa erässä)

Kausimaksu laskutetaan kahdessa erässä. Ensimmäinen erä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja toinen erä laskutetaan lokakuussa. Halutessasi voit sopia laskun maksusuunnitelmasta laskutus@ovo.fi

Kausimaksu sisältää:

-harjoitukset 2krt/vko
-kilpailujen osallistumismaksut
-kilpailupuvun vuokran

Muut kustannukset

– Kilpailulisenssi 50-120€/vuosi (sama lisenssi voimassa syys- ja kevätkauden)
– Cheerpomit 40-50€
– Puolitossut 15-30€/kausi
– Omat hiustarvikkeet/meikit kilpailuihin n 20€
– Kilpailumatkoista saattaa tulla joitain lisäkuluja esim. matkojen ja ruokailun vuoksi. Joukkue osallistuu ensisijaisesti PK-seudun tai Etelä-Suomen kilpailuihin, jotta kustannukset pysyvät maltillisina.

21.5.2024