Skip to content

Tapahtumat

Harjoitukset
Keskiviikko klo 17-18:30 Komeetan koulu
Perjantai klo 17-18:30 Friisilän koulu

Kenelle?
Joukkuevoimistelun harrasteryhmä sopii erityisesti niille, jotka ovat jo tutustuneet voimisteluun ja oppineet voimistelun perustaitoja. Joukkuevoimistelu -ryhmässä harjoitellaan kahdesti viikossa, joten ryhmä on luonnollinen seuraava askel niille, jotka kaipaavat lisää haastetta esimerkiksi Voimistelu -tunteihin (1krt/vko) verrattuna. Ryhmä on kuitenkin myös avoin kaikille, joilla ei ole aiempaa kokemusta voimistelusta.

Toiminnan tarkoitus
Joukkuevoimistelun harrasteryhmä sijoittuu harraste- ja valmennusryhmien väliin. Ryhmä esiintyy seuran näytöksen lisäksi Suomen Voimisteluliiton Stara-tapahtumassa (ajankohdat löytyvät ryhmän kausisuunnitelmasta). Esiintymisiin osallistuminen on vapaaehtoista. Stara-tapahtumaan osallistumista varten tulee voimistelijalle hankkia Voimisteluliiton kilpailulisenssi, jonka hinta on enintään 20€. Sama lisenssi on voimassa syys- ja kevätkauden. Lisenssi hankitaan kauden alussa, johon toimitamme erilliset ohjeet sähköpostitse.

Tuntisisältö
Tunneilla harjoitellaan ikätasolle ominaisella tavalla perusliikuntataitoja, voimistelun perusteita sekä joukkuevoimistelun lajitaitoja ja -tekniikkaa. Voimisteluvälineitä (naru, pallo, vanne, keilat ja nauha) käytetään tunneilla kauden aikana. Kevätkaudella 2024 ryhmä harjoittelee joukkuevoimistelun välineohjelmaa (pallo).

Kausimaksu: 310€
Kausimaksu sisältää harjoitukset 2 krt/vko ja Stara-tapahtuman osallistumismaksun. Halutessasi voit sopia laskun maksusuunnitelmasta laskutus@ovo.fi

Muut kustannukset
– Voimisteluliiton staralisenssi enintään 20€
– Välineohjelman pallo 14€

14.4.2024