Skip to content

Tapahtumat

Kromit H (2014-2015) 

Harjoitukset
Tiistai klo 18-20 Martinkallion koulu
Sunnuntai klo 9-11 Tapiolan urheiluhalli

Kenelle?
Joukkuevoimistelun harrastekilparyhmä Kromit H on suunnattu 2014-2015 syntyneille voimistelijoille, jotka haluavat harjoitella kaksi kertaa viikossa sekä kilpailla joukkuevoimistelun kilpailuissa. Ryhmä tarjoaa hieman enemmän haastetta kuin joukkuevoimistelun harrasteryhmät, mutta on silti kaikille avoin ilman taitovaatimuksia.

Voimistelijoilla on lisäksi mahdollisuus osallistua harrastekilpajoukkueiden yhteiseen lisäharjoitukseen kerran viikossa.

Tuntisisältö
Tunneilla harjoitellaan ikätasolle ominaisella tavalla perusliikuntataitoja, voimistelun perusteita sekä joukkuevoimistelun lajitaitoja ja -tekniikkaa. Ryhmä harjoittelee joukkuevoimistelun kilpailuohjelmaa, jolla kilpaillaan kisoissa sekä esiinnytään seuran näytöksissä. Syksylllä joukkue kilpailee välineohjelmalla ja välineen saa seuralta lainaan tai sen voi halutessaan hankkia omaksi.

Kausimaksu 550€ (kausimaksu laskutetaan kolmessa erässä)
– harjoitukset 2 krt/vko
– tehopäivät 2 krt/kausi
– kilpailuosallistumisen 3 krt/kausi
– seuran kisakatselmus
– seuran näytös

Kausimaksu laskutetaan kolmessa erässä. Ensimmäinen erä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja toinen erä laskutetaan syyskuussa. Kolmas erä laskutetaan lokakuussa. Halutessasi voit sopia laskun maksusuunnitelmasta laskutus@ovo.fi.

Muut kustannukset
– Joukkuevoimistelun kilpailulisenssi 50-100€/vuosi (sama lisenssi voimassa syys- ja kevätkauden)
– Voimistelutossut 15-30€/kausi
– Harjoitusasu: OVOn musta toppi ja mustat legginssit n 80€
– Edustusasu: OVOn turkoosi huppari ja OVO-reppu tai -kassi n 80€
– Omat hiustarvikkeet kilpailuihin n 20€

20.6.2024