Skip to content

Tapahtumat

Joukkuevoimistelu 2018-2019 “Neptunukset”

Harjoitukset
Tiistai klo 17-18 Friisilän koulu
Perjantai klo 17-18 Friisilän koulu

ikä: 2018-2019 -syntyneet 

Kenelle?
Joukkuevoimistelun harrasteryhmä sopii erityisesti niille, jotka ovat jo tutustuneet voimisteluun ja oppineet voimistelun perustaitoja. Joukkuevoimistelu -ryhmässä harjoitellaan kahdesti viikossa, joten ryhmä on luonnollinen seuraava askel niille, jotka kaipaavat lisää haastetta esimerkiksi Voimistelukoulu -tunteihin verrattuna. Ryhmä on kuitenkin myös avoin kaikille, joilla ei ole aiempaa kokemusta voimistelusta.

Toiminnan tarkoitus
Joukkuevoimistelun harrasteryhmä sijoittuu harraste- ja valmennusryhmien väliin. Ryhmä esiintyy seuran näytöksissä.

HUOM, syyskaudella 2024 ryhmä ei osallistu Voimisteluliiton Stara -tapahtumaan lasten voimistelun linjauksen ikärajan uudistuksen takia. Kevätkaudella 2025 ryhmä pääsee mukaan Stara -tapahtumaan.

Tuntisisältö
Tunneilla harjoitellaan ikätasolle ominaisella tavalla perusliikuntataitoja, voimistelun perusteita sekä joukkuevoimistelun lajitaitoja ja -tekniikkaa. Voimisteluvälineitä (naru, pallo, vanne, keilat ja nauha) käytetään tunneilla kauden aikana. Syyskaudella 2024 ryhmä harjoittelee joukkuevoimistelun vapaaohjelmaa.

Kausimaksu: 250€ (laskutetaan kahdessa erässä)
Kausimaksu sisältää harjoitukset 2 krt/vko

Kausimaksu laskutetaan kahdessa erässä. Ensimmäinen erä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja toinen erä laskutetaan lokakuussa.

Halutessasi voit sopia laskun maksusuunnitelmasta laskutus@ovo.fi

21.5.2024