Skip to content

Tapahtumat

Perhevoimistelu 2018-2019

Tiistai klo 18-18:45 Päivänkehrän koulu

Ikä: 5-6 v
Tuntien pituus: 45 min

Perhevoimistelu on lapsen ja aikuisen yhteinen jumppahetki, jossa molemmat hengästyvät ja saavat omalle taitotasolle sopivaa liikuntaa. Tunnilla opetellaan uusia liikuntataitoja yhdessä. Aikuinen voi olla äiti, isä, ukki, mummi tai vaikka kummi. Tunneilla lapsen kanssa voi käydä välillä eri aikuinen kuin ryhmään ilmoittautunut.

Perhevoimistelun tavoitteena on kehittää ketteryyttä, motoriikkaa, voimaa ja tasapainoa. Tuntisisältö suunnitellaan monipuolisesti sekä lapsi että aikuinen huomioon ottaen. Tunnilla tehdään asioita myös ryhmässä, mikä kehittää lapsen yhteistyötaitoja.

Mukaan tunnille: aikuiselle ja lapselle sisäliikuntaan sopivat varusteet.

Ohjeita ilmoittautumiseen
Ilmoita osallistuva lapsi ryhmään ja lisää osallistuva aikuinen lapsen tietoihin huoltajaksi. Ensimmäisenä mainittu huoltaja lisätään ryhmän jäseneksi.

Mikäli tunnille osallistuu pääasiassa lapsen kanssa joku muu kuin ensisijainen huoltaja, ilmoitathan tästä erikseen osoitteeseen laskutus@ovo.fi
Mikäli useampi lapsi osallistuu tunnille saman aikuisen kanssa, ilmoitathan asiasta osoitteeseen laskutus@ovo.fi , niin korjaamme toisen lapsen laskulta pois aikuisen osuuden.

20.5.2024