Skip to content

Tapahtumat

Rytminen voimistelu 2016-2017 “Myyt” 

Harjoitukset
Maanantai klo 17-18:30 Kuitinmäen peruskoulu (Tähtiniitty)
Torstai klo 17-18:30 Kuitinmäen peruskoulu (Tähtiniitty)

ikä: 2016-2017 -syntyneet 

Kenelle?
Rytmisen voimistelun harrasteryhmä sopii erityisesti niille, jotka ovat jo tutustuneet voimisteluun ja oppineet voimistelun perustaitoja esimerkiksi voimistelukoulussa, ja kaipaavat lisää haastetta. Ryhmä on kuitenkin myös avoin kaikille, joilla ei ole aiempaa kokemusta voimistelusta.

Toiminnan tarkoitus
Rytmisen harrasteryhmä sijoittuu harraste- ja valmennusryhmien väliin. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa 1,5 tuntia kerrallaan.

Kilpaileminen ja esiintyminen
Ryhmä esiintyy seuran näytöksen lisäksi Suomen Voimisteluliiton Stara-tapahtumassa (ajankohdat löytyvät ryhmän kausisuunnitelmasta), sekä halukkailla, saman kalenterivuoden aikana 8 vuotta täyttävillä on mahdollisuus kilpailla yksilönä rytmisen voimistelun C-sarjan kilpailuissa kerran kaudessa. Tapahtumiin osallistumista varten tulee voimistelijalle hankkia Voimisteluliiton kilpailulisenssi, hinta enintään 20€ (Stara) tai 30-50€ (kilpailu ja Stara). Sama lisenssi on voimassa syys- ja kevätkauden. Lisenssi hankitaan heti kauden alussa, johon toimitamme ohjeet erikseen sähköpostitse.

Tuntisisältö
Tunneilla harjoitellaan ikätasolle ominaisella tavalla perusliikuntataitoja, voimistelun perusteita sekä rytmisen lajitaitoja ja -tekniikkaa.  Voimisteluvälineitä (naru, pallo, vanne, keilat ja nauha) käytetään tunneilla kauden aikana. 

Kausimaksu: 310€ (laskutetaan kahdessa erässä)
Kausimaksu sisältää harjoitukset 2 krt/vko ja Stara-tapahtuman osallistumismaksun. Mahdollinen kilpailun osallistumismaksu maksetaan erikseen (85€).

Kausimaksu laskutetaan kahdessa erässä. Ensimmäinen erä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja toinen erä laskutetaan lokakuussa.

Muut kustannukset
– Voimisteluliiton kilpailulisenssi enintään 20€ (Stara) tai 30-50€ (kilpailu ja Stara)
– Omat voimisteluvälineet: naru, pallo ja vanne, á 10-15 €

21.5.2024