Skip to content

Tapahtumat

Harjoitukset
Tiistai klo 18:30-20 Martinkallion koulu
Perjantai klo 18:30-20 Mattlidenin lukio

Kenelle?
Rytmisen voimistelun harrasteryhmä sopii erityisesti niille, jotka ovat jo tutustuneet voimisteluun ja oppineet voimistelun perustaitoja esimerkiksi voimistelukoulussa, ja kaipaavat lisää haastetta. Ryhmä on kuitenkin myös avoin kaikille, joilla ei ole aiempaa kokemusta voimistelusta.

Toiminnan tarkoitus
Rytmisen harrasteryhmä sijoittuu harraste- ja valmennusryhmien väliin. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa 1,5 tuntia kerrallaan.

Voimistelijoilla on lisäksi mahdollisuus osallistua lisäharjoitukseen kerran viikossa. 

Kilpaileminen ja esiintyminen
Ryhmä esiintyy seuran näytöksen lisäksi Suomen Voimisteluliiton Stara-tapahtumassa (ajankohdat löytyvät ryhmän kausisuunnitelmasta), sekä halukkailla 2013 ja sitä aiemmin syntyneillä on mahdollisuus kilpailla yksilönä rytmisen voimistelun C-sarjan kilpailuissa kerran kaudessa. Tapahtumiin osallistumista varten tulee voimistelijalle hankkia Voimisteluliiton kilpailulisenssi, hinta enintään 20€ (Stara) tai 30-50€ (kilpailut ja Stara). Sama lisenssi on voimassa syys- ja kevätkauden. Lisenssi hankitaan heti kauden alussa, johon toimitamme ohjeet erikseen sähköpostitse.

Tuntisisältö
Tunneilla harjoitellaan ikätasolle ominaisella tavalla perusliikuntataitoja, voimistelun perusteita sekä rytmisen lajitaitoja ja -tekniikkaa. Voimisteluvälineitä (naru, pallo, vanne, keilat ja nauha) käytetään tunneilla kauden aikana.

Kausimaksu: 310€
Kausimaksu sisältää harjoitukset 2 krt/vko ja Stara-tapahtuman osallistumismaksun. Mahdollinen kilpailun osallistumismaksu maksetaan erikseen (85€). Halutessasi voit sopia laskun maksusuunnitelmasta laskutus@ovo.fi

Muut kustannukset
– Voimisteluliiton staralisenssi enintään 20€
– Omat voimisteluvälineet: vanne, keilat ja nauha á 10-15 €

14.4.2024