Skip to content

Tapahtumat

Harjoitukset
Maanantai klo 18:30-20 Tähtiniityn koulu
Torstai klo 18-19:30 Tähtiniityn koulu

Kenelle?
Rytmisen voimistelun harrasteryhmä sopii erityisesti niille, jotka ovat jo tutustuneet voimisteluun ja oppineet voimistelun perustaitoja esimerkiksi voimistelukoulussa, ja kaipaavat lisää haastetta. Ryhmä on kuitenkin myös avoin kaikille, joilla ei ole aiempaa kokemusta voimistelusta.

Toiminnan tarkoitus
Rytmisen harrasteryhmä sijoittuu harraste- ja valmennusryhmien väliin. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja esiintyy seuran näytöksen lisäksi Suomen Voimisteluliiton Stara-tapahtumassa (ajankohdat löytyvät ryhmän kausisuunnitelmasta). Esiintymisiin osallistuminen on vapaaehtoista. Stara-tapahtumaan osallistumista varten tulee voimistelijalle hankkia Voimisteluliiton kilpailulisenssi jonka hinta enintään 20€. Sama lisenssi on voimassa syys- ja kevätkauden. Lisenssi hankitaan kauden alussa, johon toimitamme erilliset ohjeet sähköpostitse.

Tuntisisältö
Tunneilla harjoitellaan ikätasolle ominaisella tavalla perusliikuntataitoja, voimistelun perusteita sekä rytmisen lajitaitoja ja -tekniikkaa.  Voimisteluvälineitä (naru, pallo, vanne, keilat ja nauha) käytetään tunneilla kauden aikana. 

Kausimaksu: 310€
Kausimaksu sisältää harjoitukset 2 krt/vko ja Stara-tapahtuman osallistumismaksun. 

Muut kustannukset
– Voimisteluliiton staralisenssi enintään 20 €
– Omat voimisteluvälineet: naru, pallo ja vanne, á 10-15 €

18.4.2024