Skip to content

Tapahtumat

Taaperojumppa 2022-2023

Maanantai klo 16:30-17:15 Kuitinmäen yläkoulu

Ikä: 1-2 v
Tuntien pituus: 45 min

Taaperojumppa on 1-2 vuotiaan lapsen ja aikuisen yhteinen jumppahetki, jossa molemmat hengästyvät ja saavat omalle taitotasolle sopivaa liikuntaa. Aikuinen voi olla äiti, isä, ukki, mummi tai vaikka kummi. Tunneilla lapsen kanssa voi käydä välillä eri aikuinen kuin ryhmään ilmoittautunut. Osallistuvalta lapselta vaaditaan sujuvaa kävelytaitoa.

Taaperojumpassa opitaan paljon leikin kautta ja tuntisisältö suunnitellaan monipuolisesti sekä lapsi että aikuinen huomioon ottaen. Taaperojumppa kehittää erityisesti lapsen liikkumisen perustaitoja, kuten ketteryyttä, motorisia taitoja ja tasapainoa. Taaperojumppa -ryhmä on myös mainio paikka lapselle opetella leikkitaitoja muiden lasten kanssa sekä ryhmässä toimimista.

Mukaan tunnille: aikuiselle ja lapselle sisäliikuntaan sopivat varusteet.

Ohjeita ilmoittautumiseen
Ilmoita osallistuva lapsi ryhmään ja lisää osallistuva aikuinen lapsen tietoihin huoltajaksi. Ensimmäisenä mainittu huoltaja lisätään ryhmän jäseneksi.

Mikäli tunnille osallistuu pääasiassa lapsen kanssa joku muu kuin ensisijainen huoltaja, ilmoitathan tästä erikseen osoitteeseen laskutus@ovo.fi
Mikäli useampi lapsi osallistuu tunnille saman aikuisen kanssa, ilmoitathan asiasta osoitteeseen laskutus@ovo.fi, niin korjaamme toisen lapsen laskulta pois aikuisen osuuden.

21.5.2024