Skip to content

Tapahtumat

Tiistai klo 11:15-12 OVO Training Center 1, peilisali (Esport Center, Koivu-Mankkaan tie 3)

Ikä: noin 6-12 kk
Tuntien pituus: 45 min

Vauvajumppa on vauvan ja aikuisen yhteinen jumppahetki. Tunnilla liikutaan yhdessä lapsen kanssa siten, että aikuinen ja lapsi saavat molemmat omalle taitotasolle sopivaa liikuntaa. Aikuinen voi olla äiti, isä, ukki, mummi tai vaikka kummi. Tunneilla lapsen kanssa voi käydä välillä eri aikuinen kuin ryhmään ilmoittautunut.

Vauvajumpassa opitaan paljon leikin kautta ja tuntisisältö suunnitellaan monipuolisesti sekä lapsi että aikuinen huomioon ottaen. Vauvajumpassa lapsi oppii liikkumisen perustaitoja kuten ketteryyttä, motorisia taitoja sekä tasapainoa. Vauvajumppa -ryhmä on myös mainio paikka lapselle opetella leikkitaitoja muiden lasten kanssa sekä ryhmässä toimimista.

Mukaan tunnille: aikuiselle ja lapselle sisäliikuntaan sopivat varusteet.

Ohjeita ilmoittautumiseen
Ilmoita osallistuva lapsi ryhmään ja lisää osallistuva aikuinen lapsen tietoihin huoltajaksi. Ensimmäisenä mainittu huoltaja lisätään ryhmän jäseneksi.

Mikäli tunnille osallistuu pääasiassa lapsen kanssa joku muu kuin ensisijainen huoltaja, ilmoitathan tästä erikseen osoitteeseen laskutus@ovo.fi
Mikäli useampi lapsi osallistuu tunnille saman aikuisen kanssa, ilmoitathan asiasta osoitteeseen laskutus@ovo.fi , niin korjaamme toisen lapsen laskulta pois aikuisen osuuden.

14.4.2024