Skip to content

Tapahtumat

Torstai klo 17-18 Matinkylän uimahallin liikuntasali

Kenelle?
Voimistelutunnille voi tulla voimistelemaan ilman aiempaa kokemusta, mutta tunneilla löytyy haastetta myös aiemmin voimistelua harrastaneille.

Toiminnan tarkoitus
Voimistelutunnit 1-3 -luokkalaisille koululaisille on toteutettu yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa. Tunnille tulee ilmoittautua, mutta tunti on maksuton kävijöille. Voimistelutunnilla jokainen lapsi saa harjoitella omien taitojen ja toiveiden mukaan. Voimistelutuntien tavoitteena on luoda liikuntakulttuuria, joka edistää oppimista, osallisuutta, hyvinvointia ja terveellistä elämäntapaa. Toiminnan keskeisenä teemana on tarjota lapsille aktiivinen kasvu-, oppimis – ja liikkumisympäristö.

Tuntisisältö
Tunneilla harjoitellaan ikätasolle ominaisella tavalla perusliikuntataitoja sekä voimistelun perusteita. Edistyneille harrastajille ohjaajat osaavat antaa myös haasteita. Tunnit alkavat vauhdikkailla alkuleikeillä ja -lämmittelyillä sekä perusliikuntataitojen harjoittamisella. Jokaisella tunnilla on kaksi pääteemaa, joiden pohjalta tehdään harjoitteita. Myös voimisteluvälineitä (naru, pallo, vanne, keilat ja nauha) käytetään tunneilla kauden aikana.

19.4.2024