Skip to content

Tapahtumat

Keskiviikko klo 17-18 Vanttilan koulu

Kenelle?
Voimistelun jatkoryhmät on tarkoitettu lapsille, jotka kaipaavat hieman lisähaastetta voimisteluun, mutta haluavat harjoitella vain kerran viikossa. Jatkoryhmään ilmoittautuminen edellyttää, että lapsi osaa voimistelupassista 25 liikettä. Voimistelupassi jaetaan jokaiselle OVOn lasten ja nuorten harrasteryhmien osallistujille kauden alussa.

Toiminnan tarkoitus
Jatkoryhmissä jokainen lapsi saa harjoitella omien taitojen ja toiveiden mukaan. Voimistelun jatkoryhmät mahdollistavat monipuolisen pohjan liikunta- ja lajitaitojen kehittymiselle. Tavoitteena on luoda liikuntakulttuuria, joka edistää oppimista, osallisuutta, hyvinvointia ja terveellistä elämäntapaa. Toiminnan keskeisenä teemana on tarjota lapsille aktiivinen kasvu-, oppimis – ja liikkumisympäristö.

Tuntisisältö
Tunneilla harjoitellaan ikätasolle ominaisella tavalla perusliikuntataitoja sekä voimistelun perusteita sekä hieman edistyneempiä voimistelutaitoja. Tunnit alkavat yleensä vauhdikkailla alkuleikeillä ja -lämmittelyillä sekä perusliikuntataitojen harjoittamisella. Jokaisella tunnilla on kaksi pääteemaa, joiden pohjalta tehdään harjoitteita. Myös voimisteluvälineitä (naru, pallo, vanne, keilat ja nauha) käytetään tunneilla kauden aikana.

13.4.2024