Skip to content

Tapahtumat

Voimistelukoulu 2018-2019

Torstai klo 18-19 Jousenkaaren koulu

Tuntien pituus: 60 min

Kenelle?
Voimistelukouluun voi tulla ilman aiempaa kokemusta, mutta tunneilla löytyy myös haastetta jo voimistelua harrastaneille. Monelle lapselle Voimistelukoulu on ensimmäinen oma harrastus. Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan voimistelua!  

Toiminnan tarkoitus
Voimistelukouluissa jokainen lapsi saa harjoitella omien taitojen ja toiveiden mukaan. Voimistelukoulut mahdollistavat monipuolisen pohjan liikunta- ja lajitaitojen kehittymiselle. Voimistelukoulun tavoitteena on luoda liikuntakulttuuria, joka edistää oppimista, osallisuutta, hyvinvointia ja terveellistä elämäntapaa. Toiminnan keskeisenä teemana on tarjota lapsille aktiivinen kasvu-, oppimis- ja liikkumisympäristö.

Tuntisisältö
Tunneilla harjoitellaan ikätasolle ominaisella tavalla perusliikuntataitoja sekä voimistelun perusteita. Edistyneille harrastajille ohjaajat osaavat antaa myös haasteita. Tunnit alkavat vauhdikkailla alkuleikeillä ja -lämmittelyillä sekä perusliikuntataitojen harjoittamisella. Jokaisella tunnilla on kaksi pääteemaa, joiden pohjalta tehdään harjoitteita. Myös voimisteluvälineitä (naru, pallo, vanne, keilat ja nauha) käytetään tunneilla kauden aikana.

20.6.2024