Skip to content

Lilille kultaa rv-luokkakisoista

7.5.2017 21.09

Lilille kultaa rv-luokkakisoista

Lili Arvelo voimisteli rytmisen voimistelun 6. luokan voittoon. Ulla Helin oli tiukassa kilpailussa neljäs.

Olarin Voimistelijoiden Team Atomit ja Team Ionit -joukkueet vanhempineen järjestivät rytmisen voimistelun luokkakilpailut Tapiolan urheiluhallissa 6. ja 7.5.2017. Lauantaina oli vuorossa Stara-tapahtuma ja 3. luokan yksilökilpailu. Sunnuntaina kilpailtiin 6. luokassa sekä kolmessa eri duo & trio-sarjassa.

Stara ja 3. luokka

Stara-tapahtumassa nähtiin viitisenkymmentä rytmisen voimistelun ja joukkuevoimistelun esitystä. Joukossa oli niin yksilöiden, duojen ja triojen sekä joukkueiden hienoja suorituksia. 

Lauantai-iltapäivänä oli vuorossa yksilöiden 3. luokan kilpailu, johon osallistui peräti 79 voimistelijaa. Ohjelmassa oli vapaaohjelma ja vapaavalintainen välineohjelma. Tiukassa kilpailussa voiton voimisteli SCVantaan Genrietta Petenberg yhteispistein 17,933. Hopean nappasi Esvolin Inka Viita pistein 17,600. Pronssimitali pujotettiin Viola Salmisen (TLS) kaulaan. Hän sai pisteet 17,533. Olarin Voimistelijoiden Kaisla Lakoma onnistui suorituksissaan ja sai tulokseksi II-kategorian ja nousun IV-luokkaan.

Pienet piste-erot 6. luokassa

Sunnuntai alkoi 6. luokan kilpailulla, johon osallistui 30 voimistelijaa. Jokainen esitti vapaaohjelman lisäksi kolme välineohjelmaa. Elisestä OVOon takaisin kesäkuussa siirtyvä Lili Arvelo voimisteli kultaa yhteispistein 47,450. Ero hopeamitaliin jäi todella pieneksi, sillä SCVantaan Sofia Egorova jäi Lilin pisteistä vain 0,067, ja sai yhteispisteet 47,383. Pronssin nappasi SCVantaan Katariina Kevls yhteispistein 45,583. OVOn Ulla Helin suoritti kaikki ohjelmat tasaisen varmasti upealla ilmeellä ja sijoittui kilpailussa neljänneksi pistein 40,784. OVOn Tiina Suomela voimisteli myös varmasti ja sai yhteispisteet 35,183, jotka riittivät 17. sijaan.
Lili Arvelo

Ulla Helin
6. luokan kilpailun palkintojenjako

Duojen ja triojen säihkettä

Sunnuntai-iltapäivänä kilpailtiin duoissa ja trioissa kolmessa eri sarjassa. Lasten sarjaan osallistui 5 duoa ja trioa, mutta ei yhtäkään tiimiä Olarin Voimistelijoista. Pre-nuorten sarjassa kilpaili 10 duoa. OVOn duo Aida ja Rose voimisteli kaksi tasaista suoritusta. He saivat yhteispisteet 17,583 ja putosivat niukasti mitaleilta neljänneksi, vain 0,284 pisteen erolla.
Nuorten ja naisten yhdistetyssä sarjassa kilpaili 10 duoa ja trioa. OVOn duo Eeva ja Liina voimistelivat 7. sijalle pistein 14,300. OVOn trio Anni. Linda ja Veera saivat pisteet 13,400 ja olivat kisan 9.

Tulokset

Duot ja triot (pre nuoret)
Duot ja triot (nuoret ja naiset)


Palaa otsikoihin

7.5.2017