Skip to content

Olénaiset K kultakategoriaan Lumo-finaalissa, Quut ja yhteisohjelma hopeakategoriaan

24.4.2017 9.00

Olénaiset K kultakategoriaan Lumo-finaalissa, Quut ja yhteisohjelma hopeakategoriaan

Olénaiset K, Quut ja yhteisohjelma Life is a game ihastuttivat Lumo-finaalissa Mikkelissä. Olénaiset toivat Loitsu-ohjelmallaan kotiin kultamitalit.

Olarin Voimistelijoiden esiintyvät ryhmät osallistuivat 23.4. Mikkelissä järjestettyyn voimistelun ja tanssin valtakunnalliseen Lumo-finaaliin. Olarin Voimistelijoilla oli kolme ohjelmaa Gym for life -finaalissa. 

Olénaiset K olivat kilpailussa mukana Loitsu-koreografialla ja Quut Pimeillä kujilla -koreografialla. Life is a game -yhteisohjelmassa oli mukana Olennaisia, Quita ja viisi joukkuevoimistelijaa sekä kaksi telinevoimistelijaa. 

Esiintyvien ryhmien valmentaja Marja Kallioniemi kertoo kolmen ohjelman harjoittelemisen vaatiivan paljon aikaa ja sitoutumista. 

– Tämän voimistelijamäärän valmentaminen samaan ohjelmaan vaatii aikaa, mielikuvitusta, luovuutta ja välillä myös hermoja. Harkoissa on treenattu ilolla ja vähän välillä pilke silmäkulmassa, mutta pikkuhiljaa palat loksahtavat paikoilleen, kertoo valmentaja Kallioniemi valmistautumisesta Lumo-finaaliin.

OVOn Quut sekä Olénaiset K kilpailivat tanssin ja voimistelun sarjassa, jossa ryhmäkoko sai olla alle 20 henkilöä. Sarjaan osallistui yhteensä 38 joukkuetta.

– Quut sijoittuivat hopeakategoriaan ja Olenaiset palkittiin kultamitaleilla kultakategoriassa. Kilpailut oli hyvin järjestetty, ja ilmapiiri hyvä ja kannustava, kommentoi Kallioniemi kilpailun jälkeen.

Olénaisten voimistellessa kultakategoriaan sijoittuivat he hienosti yhdeksän parhaan joukkoon sarjassan. Quut-ryhmän sijoitus osui sijoille 10.-20..

Olenaiset_LUMOfinaali

Gym for life- sarjan suurien ryhmien kilpailuun OVOsta osallistuttiin Life is a game -yhteisohjelmalla, joka oli avoin kaikille Olenaisille ja Quille, sekä heidän voimisteleville lapsilleen. Yhteisohjelmalla ryhmä on lähdössä kansainväliseen Gym for life -kilpailuun Norjaan. Ohjelmassa on yli 30 voimistelijaa, iältään noin kymmenvuotiaasta 60-vuotiaaseen.

– Yhteisohjelma sijoittui hopeakategoriaan, joka oli todella hyvä tulos tässä vaiheessa. Päätähtäin on vasta heinä- ja elokuun vaihteessa Norjassa, summasi Kallioniemi yhteisohjelman suoritusta.

Yhteisohjelma_LUMOfinaali

TULOKSET


Palaa otsikoihin

24.4.2017