Skip to content

OVO Cup ovolaisten juhlaa – saavutuksena kolme kultaa, yksi pronssi ja kaksi ykköskategoriaa

23.3.2019

OVO Cup ovolaisten juhlaa – saavutuksena kolme kultaa, yksi pronssi ja kaksi ykköskategoriaa

OVO Team, OVO Junior Team ja Team Ionit nauttivat kotikisoista ja näyttivät parastaan. Tuloksena kaikilla joukkueilla oli kultamitalit omissa sarjoissaan. OVO Cupin upean tunnelman takasivat kansainväliset vieraat. Mukana oli viisi joukkuetta Tanskasta ja yksi Virosta.

Joukkuevoimistelun OVO Cup järjestetään perinteisesti joka kevät maaliskuussa, vuonna 2019 kisapäivä oli lauantai 23.3. Tällä kertaa kisapaikkana toimi Opinmäen koulun valoisa liikuntahalli Espoon Suurpellossa. Mukana kilpailussa oli 33 joukkuetta, jotka kisasivat viidessä eri sarjassa. Kisaan saatiin myös vieraita Tanskasta ja Virosta. Nämä kuusi joukkuetta takasivat kansanvälisen tunnelman niin katsomossa kuin kisamatolla.

8–10-vuotiailla oli kaksi eri sarjaa. Toisessa kisattiin kansallisilla ja toisessa kansainvälisillä säännöillä. Viisi nuorimpien joukkuetta osallistui molempiin sarjoihin ja esitti ohjelmansa kaksi kertaa. Ovolaisista mukana olivat (molemmissa sarjoissa) Team Neutronit ja Neutronit 10. 12–14-vuotiaiden SM-sarjassa kisasivat OVOn Team Ionit, Ionit 06 ja Ionit 07. Juniorisarjassa (14–16-vuotiaiden SM-sarja) olivat mukana OVO Junior Team, Team Atomit ja Atomit 04. Naisten sarjassa nähtiin sekä OVO Teamin että Team Esportin suoritukset.

Kisapäivä ei onnistuisi ilman talkooväkeä. OVO Cupin vieraat nauttivat niin buffetin, arpajaisten, ruusunmyynnin kuin tuotemyynnin järjestäjien antimista. Erityiskiitoksen saivat ovolaiset urheat parkkivahdit, jotka toivottivat voimistelijat ja yleisön tervetulleiksi. He uhmasivat vihmovaa säätä ja palvelivat sateesta ja tuulesta huolimatta hymyssä suin. Seura haluaa kiittää kaikkia kisajärjestelyihin osallistuneita vanhempia ja valkkuja sekä tuomareita! 

Kultaa sennuissa ja junnuissa

Naisten sarjassa (yli 16-vuotiaat) oli viisi osallistujaa. OVO Team voitti sarjan upealla ja vapautuneella suorituksellaan, josta joukkue sai pisteet 18,583. Hopeaa voimisteli TVSIllusionin Illusion pistein 16,917. Pronssia nappasi Jyväskylän naisvoimistelijoiden Sirius pistein 16,367. OVOn Team Esport oli kisan neljäs pistein 15,333.

OVO Team

Team Esport

Juniorisarjassa kisasi yhdeksän joukkuetta. OVO Junior Team nautti kisamatolla ja ihastutti yleisön suorituksellaan. Kultaa tuli pistein 18,4. Hopealle voimisteli Attitude Sportsin ja Tapanilan Erän yhteistyöjoukkue Venom pistein 17,116. Pronssia nappasi TVSIllusionin Illusion junior pistein 16,934. OVOn Team Atomit sijoittuivat kisassa viidenneksi pistein 15,717. Atomit 04 olivat kahdeksansia pistein 13,766.

OVO Junior Team

Team Atomit

Atomit 04

Team Ionit nappasivat kultamitalit

12-14-vuotiaiden sarjassa oli 11 osallistujaa. OVOn Team Ionit onnistuivat upeasti suorituksessaan, vaikka joukkue kisasi sairastumisten vuosi vain 7 voimistelijan voimin. Ja paikat oli jouduttu muuttamaan edellisenä päivänä. Joukkue saavutti kultamitalit pistein 16,866. Tapiolan Voimistelijoiden Team Hohde sijoittui ovolaisten joukkueiden väliin hopealle pistein 16,4. Tiukassa kisassa OVOn Ionit 06 saivat pronssia pistein 16,234. Ionit 07 onnistui upeasti ja joukkue sijoittui neljänneksi pistein 15,983.

Team Ionit

Ionit 06

Ionit 07

Neutroneille pronssia ja kaksi kunniamainintaa

Pienimmät voimistelijat urakoivat kahdessa sarjassa. Kansallisessa 8-10-vuotiaiden sarjassa oli kahdeksan osallistujaa. Team Neutronit ja Neutronit 10 ihastuttivat kisamatolla. Molemmat joukkueet saivat suorituksestaan kategorian I. Neutronit 10 sai lisäksi kunniamaininnan ilmeikkäästä suorituksestaan.

Team Neutronit

Kansainvälisin säännöin kisatussa 8-10-vuotiaiden sarjassa oli viisi osallistujaa. Kultamitalit nappasi Lahjan Tyttöjen Team Isla pistein 15,00. Hopeaa voimisteli virolainen Breez pistein 14,7. Pronssimitalit pujotettiin Team Neutroneiden kaulaan. Joukkue sai suorituksestaan pisteet 14,25. Neutronit 10 saivat suorituksestaan pisteet 13,55.

Neutronit 10

Kurkkaa kaikki OVO Cupin tulokset kisapalvelusta:
c1010.voimistelu.kisapalvelu.fi/index.web?pg=discs&disc=9

TERVETULOA OVO SuperStaraan sunnuntaina 31.3.!

Lue lisää tapahtumasta:
www.olarinvoimistelijat.fi/tapahtumat/ovo_stara_31.3.2019


Palaa otsikoihin

23.3.2019