Skip to content

OVO Team neljäntenä Padovan finaaliin, Junior Team upeasti johdossa

2.4.2017 18.00

OVO Team neljäntenä Padovan finaaliin, Junior Team upeasti johdossa

OVOn joukkueet ovat vahvoissa asetelmissa joukkuevoimistelun maailmancupin ja junioreiden Challenge Cupin toisen osakilpailun alkukilpailun jälkeen. OVO Team lähtee finaaliin neljänneltä sijalta ja OVO Junior Team alkukilpailun jälkeen ensimmäisenä. OVO Junior Team Esport on kiinni Mediterranean junioreiden pronssimitalissa.

JoukkuevoimisteluOVO, Olarin Voimistelijat, OVO Team, agg

Joukkuevoimistelun naisten maailmancupin ja junioreiden Challenge Cupin toiset osakilpailut kilpaillaan 1. ̶ 2.4. Italiassa. Lisäksi Padovassa käydään myös lajin kansainvälinen Mediterranean Countries Open -kilpailu. 

OVO Team lähti alkukilpailuun varmoin mielin.  

– Tänään oli hyvä fiilis kropassa koko päivän, ja oli kiva voimistella. Rengasnosto oli kuitenkin tänään hieman hätäinen ja epätarkka, siihen pyrimme saamaa huomenna rauhaa, OVO Teamin voimistelija Sanni Lehto kommentoi. 

OVO Team lunasti suorituksellaan alkukilpailusta pisteet 18,750. 

Naisten maailmancupin alkukilpailussa nähtiin huimia pisteitä. Kilpailua johtaa Tampereen Voimistelijoiden Minetit pistein 19,050.  

Naisten sarjassa suomalaisista kilpaillut Vantaan Voimisteluseuran Team Vantaa sijoittui kahdeksanneksi pistein 17.000 ja Pakilan Voimistelijoiden Gloria oli yhdeksäs (16.850). Sunnuntain finaalissa nähdään maakiintiön vuoksi kuitenkin vain OVO Team ja Minetit. 

OVO Junior Team oli alkukilpailussa hyvässä vedossa. Suoritus osui nappiin, ja siitä joukkue palkittiinkin hyvin pistein 18,450. 

– Teimme tänään joukkueena todella hyvin ja jokainen voimistelija oli myös yksilönä tyytyväinen suoritukseensa, voimistelija Alli Laaksonen kertoi tyytyväisenä. 

ovo, olarin voimistelijat, ovo junior team, challenge cup, voimistelu, joukkuevoimistelu

Team Esport neljänneltä ja Junior Esport kolmannelta sijalta Mediterranean finaaliin 

OVO Team Esport lähtee kamppailemaan mitalisijoista huomiseen Mediterranean Openin finaaliin. Joukkue ei yltänyt alkukilpailussa parhaimpaansa, ja huomisen tavoitteena onkin näyttää tuomaristolle puhdas suoritus. 

– Vaikka tänään ei suoritus ollutkaan onnistunut lähdemme silti hyvillä mielillä finaaliin,  kommentoi voimistelija Eeva Jokinen kilpailupäivän päätteeksi. 

Team Esport on alkukilpailun jälkeen neljäntenä pistein 16,800. 

Myös Mediterraneanin naisten sarjan johdossa on alkukilpailun jälkeen Suomalaisväriä. Jyväskylän Naisvoimistelijoiden Sirius voimisteli pisteet 17,150 ja johtaa kisaa. Toisella ja kolmannella sijalla ovat venäläisjoukkueet, Sonet (16,900) ja Vdokhnovenie (16,850). Kärjen neljään maan välinen järjestys – Suomi, Venäjä, Venäjä, Suomi – mukaileekin maailmancupin top neljä järjestystä täsmälleen. 

Junioreiden kilpailussa Junior Team Esport onnistui suorituksessaan, ja voimisteli tähän astisen kauden parhaan kokonaisensa.

– Tämän päivän suoritukseen olemme todella tyytyväisiä ja suoritus olikin selkeästi yksi kauden parhaista. Huomiseen kisaan lähdemme korjaamaan pieniä kuviovirheitä ja hakemaan lisää arvokasta ulkomaan kisakokemusta, summasi voimistelija Roosa Kopra alkukilpailun jälkeisiä tunnelmia.

Junior Team Esport lähtee sunnuntain finaaliin kolmannelta sijalta 15,050 pisteellä. Eroa toisena olevaan Venäjän Ocharovanie-joukkueeseen on vain 0,05. Kärkeä pitää Kalina Venäjältä (15,800). 

Kilpailu jatkuu sunnuntaina klo 12:30 Suomen aikaa Mediterranean Cupin finaalilla, jonka jälkeen taistellaan maailman cupin sekä Challenge Cupin osakilpailuvoitoista. Kilpailu on seurattavissa livestreamin välityksellä. 

TULOKSET WC & CC

TULOKSET MEDITERRANEAN CUP

LIVESTREAM  


Palaa otsikoihin

2.4.2017