Skip to content

OVO Team on Suomen mestari 2021, OVO Junior Teamille SM-hopeaa

14.6.2021 21.27

OVO Team on Suomen mestari 2021, OVO Junior Teamille SM-hopeaa

Jännittävä SM-finaali ratkesi OVO Teamin Suomen Mestaruuteen. Nuorten sarjassa OVO oli mukana kolmella upealla joukkueella, joista OVO Junior Team sijoittui toiseksi, Team Ionit kahdeksanneksi ja Ionit 06 saavuttu 14. sijan.

OVO Team kruunattiin joukkuevoimistelun Suomen mestariksi. SM-kilpailuiden finaali oli äärimmäisen tiukka ja ratkesi, sillä sekä alkukilpailussa että finaalissa sekä OVO Team että Minetit olivat tasapisteissä (19.4 + 19,4 =38.80).

Tasatilanteen ratkaisivat kansainvälisten sääntöjen mukaisesti suorituksen osa-alueen pisteet, jotka olivat OVO Teamilla kilpailun korkeimmat. Tampereen Sisun Minetit veivät kotiinsa SM-hopeamitalit. Pisteet 37,950 toivat Glorian (Attitude Sports, Elise, Pakilan Voimistelijat, Tapiolan Voimistelijat) suomenmestaruuspronssille.

OVO Team onnistui tekemään kilpailussa kaksi hyvää suoritusta, joista erityisesti finaalisuoritus oli aivan nappi veto tiukassa paikassa. Joukkue nautti ja eläytyi täysillä yleisön edessä.

“Suomenmestaruus merkitsee meille paljon. Mestaruus on palkinto kovasta työstä jota olemme tehneet vuosia ja työstäneet tuhansia tunteja treenisalilla. Vihdoin työ palkitsee ja menestys antaa lisää intoa treenata kohti kauden päätavoitetta eli koti MM-kilpailuja.”, kertoo joukkueen kapteeni Aurora Kapanen.

OVO Team – Suomen mestari 2021

Nuorten sarjassa OVO Junior Team toi Espooseen hopeiset mitalit. Suomen mestaruuden voitti Tampereen Sisun Minetit Junior ja pronssia sai SC Vantaan Elite Junior.

“SM- mitali on kovan työn saavutus. Oli mahtavaa päästä kisaamaan yleisön eteen ja kannustus oli upeaa! Nautimme täysillä tekemisestä ja voimme olla tyytyväisiä molempiin suorituksiin, joista finaalisuoritus oli kauden paras. Jatkamme harjoittelua uuden ohjelman parissa ja tavoitteena saada se huippukuntoon ja kehittyä lisää ensi kautta varten. Tavoitteenamme on menestyä MM-kotikisoissa syksyllä, kertoo joukkueen kapteeni Erin Rönnholm.

Olarin Voimistelijoilta nähtiin nuorten sarjassa jopa kolme joukkuetta, sillä Junior Teamin lisäksi kilpamatolla loistivat myös Team Ionit ja Ionit 06. Team Ionit nähtiin upeasti myös finaalissa ja joukkueen lopputulos oli kahdeksas. Joukkue onnistui nostamaan pisteitään finaalissa vielä alkukilpailusta.

Ionit 06 suoritus ei tällä kertaa riittänyt finaaliin saakka saavuttaen vaativassa SM-sarjassa sija 14. Koko kevätkausi on ollut joukkueelle hyvä ja voimistelijat ovat kehittyneet sen aikana niin yksilöinä kuin joukkueenakin.

TULOKSET


Palaa otsikoihin

14.6.2021