Skip to content

OVO Team taisteli neljänneksi joukkuevoimistelun EM-kilpailuissa Moskovassa

16.5.2021

OVO Team taisteli alkukisan vaikeuksien kautta kokonaiskilpailun neljännelle sijalle joukkuevoimistelun EM-kisoissa Moskovassa. OVO Junior Team oli viides kovatasoisessa nuorten sarjassa.

Joukkuevoimistelun EM-kilpailut järjestettiin Moskovassa 14.-16.5.2021 upeassa Irina Viner-Usmanovan voimisteluhallissa. Livekisa oli ensimmäinen kansainvälinen kilpailu syksyn 2019 Budapestin maailmancupin jälkeen. Jännitystä oli ilmassa jo koronatilanteenkin vuoksi, mutta ennen kaikkea pitkän kisatauon takia. Suomen joukkueet olivat valmistutuneet kilpailuun ja matkaan hyvin. Terveysturvallisuus oli otettu huomioon jokaisessa käänteessä. OVO Team edusti Suomea naisten sarjassa. OVO Junior Team puolestaan nuorten sarjassa.

OVO Team vaikeuksien kautta neljänneksi

Naisten kilpailussa korkeimmat pisteet suorituksistaan sai venäläisjoukkue Madonna, joka voitti EM-kultamitalit yhteispistein 38,150. Tampereen Sisun Minetit sijoittui hopealle. Pronssimitalit pujotettiin venäläisen Amuazh-joukkueen kaulaan.

Upea
OVO Team teki epäonnisen alkukisan jälkeen onnistuneen ja elämyksellisen
suorituksen joukkuevoimistelun EM-kisan finaalissa. Joukkue sijoittui hienosti taistellen muokatulla finaalipäivän kokoonpanolla kokonaiskilpailussa neljännelle sijalle.