Skip to content

Ovolaiset säväyttivät kansainvälisessä Festival del Solessa

9.7.2023

Ovolaiset säväyttivät kansainvälisessä Festival del Solessa

Kansainvälinen voimistelutapahtuma Festival del Sole keräsi voimistelukansan yhteen Italian Riccioneen 2.-7.7.2023. Kaupunkilavoilla nähtiin yhteensä 60 ovolaista voimistelijaa esiintymässä.

OVO Teamin, OVO Junior Teamin ja Annelin yksilöiden esitys ‘Love Rose’. Kuva: Festival del Sole

Matkassa mukana konkareita ja ensikertalaisia

Tänä vuonna ovolaisten delegaatio oli ennätyksellisen suuri, yhteensä 60 voimistelijaa valtasivat Riccionen lavat. Edustusjoukkueet OVO Team ja OVO Junior Team sekä rytmisen voimistelun Annelin yksilöt ovat jo Festival del Solen konkareita ja vakiesiintyjiä, tänä vuonna seuraan liittyivät myös OVO Kilpa Team, OVO Kilpa Junior, Kilpa-Protonit ja Kilpa-Neutronit.
Yksi Riccionen uskollisimmista kävijöistä on OVOn päävalmentaja Anneli Laine-Näätänen, jolle tämä oli hänen uransa 14. Festival del Sole -tapahtuma. Ensimmäisen kerran hän kävi Festival del Solessa silloisen OVOn edustusjoukkueen, Dynamot, kanssa.
“Festival del Soleen saa palaamaan aina uudestaan tapahtuman ilmapiiri, esitykset ulkoilmassa joissa on paljon katsojia sekä Italian kesäinen sää” Anneli kertoo. 

Rakkautta ja heimotanssia

OVO Team, OVO Junior Team ja Annelin yksilöt. Kuva: Festival del Sole

OVO Team, OVO Junior Team ja Annelin yksilöt esiintyivät tunteikkaalla, taidokkaalla ja kauniilla esityksellään, jonka nimi on ‘Love Rose’.

Esitysohjelma nostaa esiin joukkueiden vahvuuksia, kuten liikkuvuutta, kaunista liikekieltä ja yhdenaikaisuutta.
Joukkuevoimistelun kilpasarjan joukkueet OVO Kilpa Team, OVO Kilpa Junior, Kilpa-Protonit ja Kilpa-Neutronit esiintyivät Heimo-teemaisella ohjelmallaan.
Tämä vauhdikas esitysohjelma sisälsi viuhkojen liikettä, näyttäviä yhteistyöliikkeitä ja sulavaa kuviointia.

Kilpasarjan joukkueet esiintymässä. Kuva: Festival del Sole


Palaa otsikoihin

9.7.2023