Skip to content

OVOn edustusjoukkueille maailmancupin ja challenge cupin 4. sijat

OVO Team maailmancupin alkukilpailussa 29.6. Kuva: Susanna Hiljander

Joukkuevoimistelun vuoden kolmas maailmancupin ja challenge cupin osakilpailu käytiin Espanjan Tarragonassa 29.-30.6. OVO Team ja OVO Junior Team voimistelivat kumpikin 4. sijoille. Ilmassa oli pettymyksen makua sillä tavoitteisiin ei ylletty – joukkueet lähtevät kuitenkin luottavaisin mielin kohti kesän harjoittelua ja uusia mahdollisuuksia.

OVOn naisten edustusjoukkue OVO Team lähti maailmancupin finaaliin 3. sijalta. Sunnuntain finaalisuoritus sisälsi yllättävän kaatumisen, joka rokotti loppupisteitä ja päästi Viron Siidisabad-joukkueen kiilaamaan ohi. Kultaa voimistelu Bulgarian maajoukkue ja hopeaa Tampereen Sisun Minetit.

– Tänään emme onnistuneet tekemään omaa parasta. Emme voi olla tyytyväisiä päivän suoritukseen sillä ohjelma sisälsi ison virheen. Kesätreeneihin lähdemme kuitenkin hyvällä fiilikseillä. Nyt lomailemme viikon ja sitten jatketaan omatoimisilla treeneillä, kertoo OVO Teamin kapteeni Janna Kutila Voimisteluliiton tiedotteessa.

Suomalaisväriä maailmancupiin toivat myös Elisen ja Pakilan Voimistelijoiden Gloria sekä Jyväskylän Naisvoimistelijoiden Sirius, jotka karsiutuivat finaalista maakiintiön vuoksi.

World Cup III tulokset:
1. The National Team (BUL) – 57,100
2. Minetit (FIN) – 56,850
3. Siidisabad (EST) – 54,550

4. OVO Team (FIN) – 53,900

OVO Junior Team Challenge Cupin alkukilpailussa. Kuva: Susanna Hiljander

OVOn junioreiden edustusjoukkue OVO Junior Team voimisteli niin ikään challenge cupin 4. sijalle. Kultaa vei Tampereen Sisun Minetit Junior, hopeaa Bulgarian junioreiden maajoukkue ja hopeaa Viron Rebasesabad.

– Saatiin tehtyä sekä alkukilpailussa että finaalissa onnistuneet suoritukset joihin voidaan olla tyytyväisiä. Hallissa oli upea tunnelma koko viikonlopun ja lähdemme hyvillä fiiliksillä kesälomalle, kertoo OVO Junior Teamin kapteeni Laura Seppä.

Challenge cupin alkukilpailussa Suomea edustivat myös Elisen ja Pakilan Voimistelijoiden Gloria Jr sekä Lahjan Tyttöjen Sanix Valens Junior, jotka jäivät finaalin ulkopuolelle maakiintiön vuoksi.

Challenge cup III tulokset:
1. Minetit Junior (FIN) – 55,000
2. National team (BUL) – 54,200
3. Rebasesabad (EST) – 53,500

4. OVO Junior Team (FIN) – 53,300

Kaikki tulokset löydät täältä.

6.7.2024