Skip to content

Säihkettä ja säpinää OVO Cupissa

25.3.2018

Säihkettä ja säpinää OVO Cupissa

Team Esportille hopeaa, Team Ioneille pronssia sekä Team Protoneille kategoria 1 ja kunniamaininta. Ovolaiset onnistuivat hienosti kotikisoissaan Tapiolan urheiluhallilla.

Palmusunnuntaina Tapiolan urheiluhallilla riitti säpinää ja säihkettä. OVO Cupiin osallistui peräti 68 joukkuetta 26 eri seurasta. Joukkuevoimistelussa kisattiin viidessä eri sarjassa. Mukana oli lisäksi monia yhteistyökumppaneita ja upea joukko ovolaisia talkoolaisia, jotka mahdollistivat hienon ja onnistuneen kisapäivän. Iso kiitos kaikille yhteisesti ja erikseen!!

Mukana kilpailemassa oli kahdeksan OVOn omaa joukkuetta: Yli 16-vuotiaiden SM-sarjassa Team Esport, 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa Atomit 04 ja Atomit 05 ja 10-12-vuotiaiden sarjassa Team Ionit ja Ionit 06. Pienimpien 8-10-vuotiaiden sarjassa OVOsta oli mukana kolme joukkuetta: Team Protonit sekä Protonit K ja N. Tällä kertaa vain 14-16-vuotiaiden SM-sarjassa ei nähty ovolaisia.

Sisu-maskotti viihdytti niin OVO Cupin voimistelijoita kuin yleisöäkin.

Team Esportille hopeaa

Yli 16-vuotiaiden sarjassa kilpaili neljä joukkuetta. Pakilan Voimistelijoiden Gloria voitti pistein 17,033. Pronssia nappasi JNV:n Sirius pistein 16,267. OVOn Team Esportin espanjattaret säihkyivät hopealle pistein 16,567.

– Team Esport teki hyvän harkkatasoisen suorituksen. Harjoituksissa on pyritty sekä vahvistamaan ilmaisua että painottamaan
täsmällisyyttä vartalon liikkeissä ja tasapainoissa. Tehty työ näkyi hyvin
lauantain suorituksessa, kertoo OVOn valmennuspäällikkö Virve Arjanne

12-14-vuotiaiden SM-sarjan kisa oli kovatasoinen ja tiukka. Mukana oli 20 joukkuetta. Voiton voimisteli Turun Pyrkivän Sanix Sade pistein 17,899. Hopeaa nappasi pistein 17,600 SC Vantaan Elite SC Vantaa. Myös pronssimitalistit Attin Attitude Minor sai yli 17 pistettä, 17,267. Paljon onnea kaikille voittajille upeista suorituksista!

Atomit 04 -joukkueen seilorit voimistelivat siistin suokan, ja saivat pisteet 16,534, jotka riittivät sijaan 9. Atomit 05 -joukkue oli kisan 15. pistein 15,667.

– Atomit 05 avasi kisakautensa kotikisoissa. Lähdimme hakemaan hyvää harkkatasoista suoritusta, jossa olisi hyvä energia ja tälläinen suoritus oli. Olemme tyttöjen ja valkkujen kanssa tyytyväisiä tähän tulokseen. Seuraavaksi kisataan Taskassa Easter Cupin merkeissä, sanoo valmentaja Pinja Tikkanen.

Team Esportin hopeinen hyppy. Kuva Sami Ilvonen.

Team Ioneille pronssia

10-12-vuotiaiden sarjassa oli mukana 22 joukkuetta. Imatran Voimiostelijoiden Berenik voimisteli tiukassa kisassa kultaa pistein 17,467. Vain muutaman kymmenyksen päässä kakkosena, pistein 17,433, oli Attin Attitude Kids. Samoilla luvuilla kolmanneksi sijoittui OVOn Team Ionit pistein 17,400. Vauhdikas ohjelma ihastutti katsojat. Myös Ionit 06 -joukkue teki onnistuneen suorituksen. Se palkittiin ykköskategorialla ja pisteillä 16,901 sekä viidennellä sijalla.

– Team Ionit tekivät kauden ekassa kisassa hyvän
suorituksen, jossa ei ollut mitään suurempia virheitä. Tekeminen oli rohkeaa ja
ilmeikästä. Ohjelma on nopea ja vaikea ja seuraavaksi hiomme vielä
yhtäaikaisuutta ja teknisiä osia,  kertoo valmentaja Sanna Virtanen

– Ionit 06 onnistuivat hyvin OVO Cupissa. Tekeminen oli siistiä
ja tekniset osat näkyivät paremmin kuin edellisessä kisassa. Seuraavaksi hiomme
vielä jalkatekniikkaa ja kehitämme hyppyjä, jatkaa valmentaja Sanna Virtanen.

Team Ionit voimistelivat pronssille vauhdikkaalla ohjelmallaan. Kuva Sami Ilvonen.

Team Protoneille kategoria I ja kunniamaininta

Pieninpien 8-10-vuotiaiden sarjassa jaettiin söpöyspisteiden lisäksi kaksi ykköskategoriaa ja kolme kakkoskategoriaa. OVOn Team Protonit ihastuttivat sirkusohjelmallaan niin yleisön kuin tuomaritkin. Heidät palkittiin ykköskategorialla ja kunniamaininnalla. 

– Team Protonit tekivät kauden ensimmäisessä kilpailussa
täsmällisen ja ilmeikkään suorituksen, joka ylitti jopa tämän hetken harkkatason.
Kevään ohjelma sisältää haastavia vaikeusosia, joita harjoitellaankin tulevaisuutta
ajatellen. Loppukevään kilpailuja ajatellen keskitytään harjoittelussa vielä näiden
vaikeusosien parantamiseen. Joukkue on innokas ja taitava oppimaan uutta,
joten tästä on hyvä jatkaa, sanoo joukkueen valmentaja, OVOn nuorisopäällikkö Lotta Lehtonen.

Protonit N ja K -joukkueiden Hattivatti-ohjelma oli todella hauska ja kekseliäs. K-joukkue voimisteli kategorian V ja N-joukkue kategorian VI.

Team Protonit ihastuttivat sirkusohjelmallaan. Kuva Sami Ilvonen.
 

Kaikki kisan tulokset löydät Voimisteluliiton kisapalvelusta:
https://voimistelu.kisapalvelu.fi/c712_ovo/index.web?pg=discs&disc=9

Team Protonit

PSST!
Tervetuloa OVO Staraan 14.4.2018 Opinmäen koululle!

Lue lisää:
www.olarinvoimistelijat.fi/tapahtumat/ovo_stara


Palaa otsikoihin

25.3.2018